Advert
Advert

SEMA ÇİFTÇİ BİRECİK'TE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Birecikli ailelerin evlerine konuk oldu.

SEMA ÇİFTÇİ BİRECİK'TE KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ
Bu içerik 2617 kez okundu.
Advert
Haberin videosu için tıklayın!

 

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen halk buluşmaları kapsamında Birecik'e giden Sema Çiftçi, Birecik Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek kadın kursiyerlerle tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünlerinin sergi açılışını gerçekleştirdi.

 

Kursiyerlerin yapmış olduğu eserleri inceleyerek atölyeleri gezen Sema Çiftçi, kadınlarla eserleri hakkında bir süre sohbet etti.

 

Daha sonra Birecik Halk eğitim merkezi konferans salonunda kadınlarla bir araya gelen Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi'nin kadınlara ve aileye yönelik yapmış olduğu çalışmaları anlattı.

 

Büyükşehir Belediyesinin her zaman kadınlara yönelik desteklerini sürdüreceklerini belirten Sema Çiftçi, " Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde kadın kardeşlerimiz için hizmet veren Kadın Destek Merkezlerinde hizmet vermekteyiz.

Kadınlarımızın kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Kadınların öğrendikleri el işlerinden üretim sağlayarak aile ekonomisine katkı sağlamasını hedefliyoruz ve destekliyoruz. Bu tür çalışmalarında ilçe belediyelerde olması bizleri mutlu etti, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Konuşmasının ardından kadınlarla soru cevap şeklinde sohbet eden Sema Çiftçi'ye, Büyükşehir Belediyesi Baş Danışmanı Ümran Bilim, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'nın eşi Ayşe Pınarbaşı, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar'ın eşi Zennup Kaynarpınar ve AK Parti Birecik Kadın Kolları Başkanı Fatma Karakan eşlik etti.

 

Öte yandan Birecik ziyaretleri kapsamında İlçe genelinde maddi durumu iyi olmayan ailelerin de evine konuk olan Sema Çiftçi, ailelerle görüşerek Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yardım malzemelerini dağıttı. 

Sema Çiftçi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti