Advert
Advert

KALİTELİ HİZMETİN ADRESİ OLDU

Hizmette beğeni ilkesi ile güven veren Bozan Sarı Petrol, Ankara Gölbaşı’ndaki akaryakıt istasyonu ile tercih edilen bir firma oldu.

KALİTELİ HİZMETİN ADRESİ OLDU
Bu içerik 46814 kez okundu.
Advert

Hizmette beğeni ilkesi ile güven veren Bozan Sarı Petrol, Ankara Gölbaşı’ndaki akaryakıt istasyonu ile tercih edilen bir firma oldu. Kalitenin adresi sloganı ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeye çalışan Ankara Gölbaşı’ndaki Bozan Sarı tesislerinde, Türkiye’nin markası petrol ofisi ile hizmet veriyor. Ayrıca İstasyonda lezzetleriyle ve özel menöleriyle Halil Usta adıyla bir restoran da bulunuyor. Kilo ile köfte ve ızgara çeşitleriyle damak tadını arayanların yeni adresi olan Halil usta kahvaltı, çorba ve pide çeşitleriyle de iddialı.  Mescit, Oto lastik, Oto elektrik, Madeni Yağ ve Oto Computest noktalarının yanısıra HGS dolum ve açma noktası da mevcut. Araçtan inmeden Öde Geç sloganıda İstasyonun ayrıcalıklarından. Yine Bir benzin istasyonundan fazlasını bulabileceğiniz Bozan Sarı ve oğulları Göl petrolde Migros ve unlu mamuller de yer alıyor.

Bozan Sarı tesislerinin yönetim kurulu başkanı Mustafa Sarı muhabirimiz Ömer Çetiner e yaptığı açıklamada hizmet kalitesinin artarak devam edeceğini Gölbaşı'nın ve Ankara'nın sevilen tercih edilen bir istasyonu olacaklarını ifade etti.

Sarı açıklamasında istasyona gelenlerin dinlenebilecekleri eğlenebilecekleri ve araçlarının tüm ihtiyaçlarını giderebilecek leri bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.


Şanlıurfa'nın en köklü Petrol istasyonlarından olan Bozan Sarı Petrol ise Eyyübiye Hastanesi Karşısında alışıldık kalitesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

Bozan Sarı İstasyonu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ