Advert
Advert

Açanal'a Kadınlardan Tam Destek

27. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçe, kırsal mahalle, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Açanal, vatandaşların talep ve sorunlarını dinlerken diğer yandan ise 24 Haziran Seçimlerinin önemini anlatıyor.

Açanal'a Kadınlardan Tam Destek
Bu içerik 992 kez okundu.
Advert

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Aday Zemzem Gülender Açanal her gün şehrin farklı bir noktasında esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirerek 24 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek istiyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği noktalarda özellikle kadın seçmenlerden yoğun ilgi gören Açanal, " AK Parti hükümeti 16 yıldır kadına her alanda destek oldu olmaya da devam edecektir" dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor, Açanal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her yer de Urfalı kadınların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

 

Ziyaret ettiği her noktada Şanlıurfalı kadınların sıcak ilgisi ile karşılaşan AK Aday Açanal, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'mıza ve memleketin kadınlarına değer verdiği için Şanlıurfa milletvekili aday listesine iki kadın vekil adayı ekledi. Bizler Şanlıurfalı hemşerilerimizin emrindeyiz istediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz. AK Parti hükümeti 16 yıldır kadına her alanda destek oldu olmaya da devam edecektir " dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ'NDEN BAŞARILI OPERASYON
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ
HALİLİYE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT EVİNE YOĞUN İLGİ