Advert
Advert

Şanlıurfa'da Başhekimler Değişti

Şanlıurfa hastanelerinde, sabah saatlerinde bazı görev değişiklikleri gerçekleşti.

Şanlıurfa'da Başhekimler Değişti
Bu içerik 2009 kez okundu.
Advert
Kamu Hastaneler Birliği'nin Sağlık Müdürlüğü çatısı altında birleşmesinin ardından Şanlıurfa'ya yeni İl Sağlık Müdürü ataması yapıldı.
Bakanlık yaptığı bu değişiklikle sınırlı kalmayıp, Sağlık Müdürlüğü yönetim şemasını sil baştan yeniledi ve kentteki 2 hastanenin başhekimini de değiştirdi. İşte Bakanlık kararıyla yeni yönetimde yer alan isimler ve başhekimler: Sağlık Bakanlığı, Şanlıurfa'da sağlık sistemi ve hizmetine yön verecek isimleri belirledi.  Kamu Hastaneler Birliği Sağlık İl Müdürlüğü çatısında birleştirildi. 
 
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne de Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görev yapan Op.Dr.Himmet Durgut atandı.  Atamalar Op. Dr. Durgut ile sınırlı kalmadı. Bu sabah İl Sağlık Müdürlüğü ekibi Sağlık Bakanlığı tarafından yeniden oluşturuldu.  Buna göre Şanlıurfa Eyyübiye'de bulunan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Sağlık Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Dr.Faruk Günak, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Yılmaz Gerger, Şanlıurfa Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Yaşar Şimşek ve Halil Beyazkendir Sağlık Müdürlüğüne başkan olarak atandı.
 
Dr. Faruk Günak, kamu hastanelerinden sorumlu, Dr. Gerger acil sağlık hizmetleri ve 112, Dr. Yaşar halk sağlığı ve aile hekimleri, Beyazkendir ise mali işlerden sorumlu olacak.    

İKİ HASTANE DE BAŞHEKİM DEĞİŞTİ

Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi başhekimlerini değiştirdi. Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Şahin Yaztürk yerine Op. Dr. Ahmet Mehmet Doblan; Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer Ufuk Yetkin ise hastaneye başhekim olarak atandı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti