Advert
Advert

Eyyübiye’de Sahura Kadar Mesai

​15 Mart 2023 günü yaşanan sel afetinin yaralarını sarmak için gece gündüz demeden sahada olmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi birimleri, dün akşam gerçekleşen uzun süreli sağanak yağışta bir olumsuzluk yaşanmaması için sahura kadar çalışmaya devam etti.

Eyyübiye’de Sahura Kadar Mesai
Bu içerik 327 kez okundu.
Advert

15 Mart 2023 günü yaşanan sel afetinin yaralarını sarmak için gece gündüz demeden sahada olmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi birimleri, dün akşam gerçekleşen uzun süreli sağanak yağışta bir olumsuzluk yaşanmaması için sahura kadar çalışmaya devam etti.

Uzun süreli sağanak yağışın ardından belediye ekipleriyle birlikte riskli bölgelerdeki çalışmaları inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesi’nde mahsur kalan bir ailenin tahliye edilmesine refakat etti. Batıkent TOKİ Mahallesi’nde su basan bir bodrum kata inen Başkan Kuş, burada da işçilerle birlikte çalıştı.

Gece boyunca Eyüpnebi, Muradiye ve Batıkent TOKİ Mahallelerindeki çalışmaları koordine eden Başkan Kuş, Başkan Yardımcısı Sait Kaya ile birlikte hem vatandaşlarla bir araya geldi hem de çalışmaları inceledi. Su baskınlarına uğrayan binalarda devam eden çalışmalara refakat eden Başkan Kuş, gece saat üç sularında ekiplerin yanından ayrıldı.

Sel sularının vurduğu Akabe ve Mance Mahallelerinde hayatın normale dönmesi için tüm ev ve sokaklarda detaylı temizlik yapmaya devam eden Eyyübiye Belediyesi, olağanüstü yağışlara karşı da tedbirler almaya devam ediyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ