Advert
Advert

HALİLİYE BELEDİYESİ HANELERE PSİKOSOSYAL DESTEK VERİYOR

​Haliliye Belediyesi bünyesindeki uzman psikologlar, yaşanan deprem sonrası yaptıkları hane ziyaretleri ile vatandaşlara psikososyal desteği veriyor.

HALİLİYE BELEDİYESİ HANELERE PSİKOSOSYAL DESTEK VERİYOR
Bu içerik 389 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesi bünyesindeki uzman psikologlar, yaşanan deprem sonrası yaptıkları hane ziyaretleri ile vatandaşlara psikososyal desteği veriyor.

 

Haliliye Belediyesi yaşanan deprem sonrası yaraları sarmak için çalışmalarını hummalı bir şekilde devam ettiriyor.

 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği deprem sonrası Şanlıurfa’da yaraların sarılması için harekete geçen Haliliye Belediyesi, vatandaşları yalnız bırakmıyor. Depremzede vatandaşların ilk günden bu yana barınma ve gıda desteğini sürdüren birimler, uzman psikologlarıyla da desteğini sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki psikologlar, güvenli bölgelerdeki çadırlarda verdikleri eğitimin ardından, hanelerine geçen vatandaşları bir bir ziyaret ediyor. Depremden psikolojik olarak da etkilenen vatandaşlara, psikososyal destek veren uzmanlar, çocukların ise oyunlarla depremi anlamasını sağlıyor. Deprem anında yapılması gerekenleri de anlatan psikologlar, çocukların depremin etkisini kısa sürede atlatması için aileleri bilinçlendiriyor.

 

Haliliye Belediyesi bünyesindeki psikologlar tarafından verilen eğitimden faydalanmak isteyen vatandaşların ise “444 22 63”numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla talep oluşturabilecekleri kaydedild

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ