Advert
Advert

Eyyübiye Belediyesi Tüm İmkânlarıyla Halkın Yanında

​Son yüzyılın en büyük felaketlerinden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin hemen ardından tüm imkânlarını seferber eden Eyyübiye Belediyesi, evlerine giremeyen vatandaşlara barınma yerleri ve iaşe temin etti.

Eyyübiye Belediyesi Tüm İmkânlarıyla Halkın Yanında
Bu içerik 422 kez okundu.
Advert

Son yüzyılın en büyük felaketlerinden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin hemen ardından tüm imkânlarını seferber eden Eyyübiye Belediyesi, evlerine giremeyen vatandaşlara barınma yerleri ve iaşe temin etti.

Valilik koordinesinde oluşturulan barınma alanları ve afet çadırlarına ilave olarak Eyyübiye Belediyesi de ilçe genelindeki eğitim otakları, aile otakları, gençlik merkezleri, taziye evleri ve düğün salonlarını halkın güvenli şekilde barınması için tahsis etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş koordinesinde, başkan yardımcıları, birim amirleri ve tüm personelin katıldığı yardım faaliyetleri kapsamında ilçenin dört bir yanındaki barınma alanlarında kalan vatandaşlara sıcak çorba, yemek, battaniye, yatak ve çok çeşitli yardım malzemeleri ulaştırıldı.

Depremin gerçekleştiği 6 Şubat 2023 pazartesi sabahından itibaren bir an olsun sahadan ayrılmayan Başkan Kuş ve ekibi, sürekli olarak evleri dışında yaşamak durumunda kalan vatandaşların yanında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Ekibi ile temizlik araçları ve konteynerler ile çok sayıda personeli Adıyaman’a görevlendiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,  dün gece geç saatlere kadar vatandaşları kaldıkları mekânlarda ziyaret ederek hem moral verdi hem de kendisine iletilen ihtiyaçların temin edilmesini sağladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ