Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL ‘’ATA SPORU OKÇULUK MERKEZİNİ GENÇLERİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ’’

Yemyeşil bir Şanlıurfa hedefiyle çalışmaların devam ettiği Akabe Mesire alanında okçuluk sporunun yaygınlaştırılması ve gelecek nesillere aktarılması için başlatılan okçuluk eğitim merkezinde son aşamaya gelindi.

BAŞKAN BEYAZGÜL ‘’ATA SPORU OKÇULUK MERKEZİNİ GENÇLERİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ’’
Bu içerik 353 kez okundu.
Advert

Yemyeşil bir Şanlıurfa hedefiyle çalışmaların devam ettiği Akabe Mesire alanında okçuluk sporunun yaygınlaştırılması ve gelecek nesillere aktarılması için başlatılan okçuluk eğitim merkezinde son aşamaya gelindi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, okçuluk merkezinin faaliyete geçmesiyle birlikte Şanlıurfa’dan bir dünya şampiyonu çıkaracaklarını söyledi.

 

‘’Daha yeşil bir Şanlıurfa’’ sloganıyla kent merkezi ve ilçelerde park, mesire ve yeşil alan çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi (Akabe TOKİ)’de başlatılan mesire alanında çalışmalarda sona yaklaşıldı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi (Akabe TOKİ) de başlatılan mesire alanı çalışması hızla devam ediyor. 100 bin metrekare alan üzerinde yapılan mesire alanı en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Meclis Üyesi İbrahim Uçar ile birlikte Akabe Mesire alanında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Teknik ekipten yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Beyazgül, mesire alanındaki Okçuluk merkezinde çalışmaları yakından takip etti.

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’OKÇULUK’TA DÜNYA ŞAMPİYONU YETİŞTİRECEĞİZ’’

 

Ata sporu olan okçuluğun gelecek nesillere aktarılması için okçuluk merkezinin Şanlıurfa için çok önemli olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, okçulukta dünya şampiyonu yetiştireceklerini söyledi.

 

Okçuluk merkezinin en kısa zamanda tamamlanarak Şanlıurfalı gençlerin hizmetine sunulacağını anlatan Başkan Beyazgül, ‘’Güzel bir günde güzel bir müjde ile başlıyoruz. Akabe Mesire alanımız 100 bin metrekareden oluşuyor. Mesire alanının büyük bir kısmı yeşil alandan oluşacak. Oturma alanları, piknik alanları, çocuk oyun alanları ve Okçuluk eğitim alanında son aşamaya geldik. En kısa zamanda çalışmalar tamamlanacak ve halkımızın hizmetine sunacağız. İnsanların nefes alıp bir yerlere gitmesi için Şanlıurfa’mızda çok ihtiyaç olan yerler bunlar. Biz de bu hizmeti yaparak çocukları mutlu edecek oyun alanları ve insanların nefes alacağı alanları oluşturduk. Okçuluk eğitim merkezinde gerekli güvenlik önlemleri alındı. Okçuluk eğitim merkezimiz de bitme aşamasına geldi. Gençlerimiz buraya gelerek yarışacaklar. Temennimizde buradan bir dünya şampiyonunun çıkmasıdır’’ diye konuştu.

 

Akabe Mesire alanında 60 araçlık otopark, yürüyüş yolu, çocuk oyun grupları, oturma grupları, kauçuk zemin Oyun alanı, kuleli çocuk oyun gurubu, 75 metrekare kauçuk zeminli fitness ve spor alanı ile idare binasının yanı sıra çeşmeler ve kamelyalar yer alıyor. 56 güvenlik kamerasıyla mesire alanının güvenliği sağlanacak.

 

Ayrıca 100 bin metrekarelik Akabe Mesire alanında Ata sporu olan Okçuluğun yaygınlaştırılması ve gelecek nesillere aktarılması için okçuluk eğitim merkezi yapılıyor. İnşaat çalışmalarının hızla devam ettiği okçuluk merkezinde idare binası ve Okçuluk alanı yer alıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ