Advert
Advert

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE OTİZMLİ ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

​Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa Otizmliler Derneği ile yaptığı ortak çalışma ile otizmli minikleri, Çocuk Trafik Eğitim Parkına götürdü. Burada aileleriyle vakit geçiren çocukların mutluluğu gözlerine yansırken, aileler Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

HALİLİYE BELEDİYESİ İLE OTİZMLİ ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ
Bu içerik 357 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa Otizmliler Derneği ile yaptığı ortak çalışma ile otizmli minikleri, Çocuk Trafik Eğitim Parkına götürdü. Burada aileleriyle vakit geçiren çocukların mutluluğu gözlerine yansırken, aileler Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

 

Haliliye Belediyesi farkındalık oluşturmak adına otizmli çocukları Trafik Eğitim Parkında ağırladı.

Şanlıurfa Valiliği koordinesinde Haliliye Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde eğitimlerin verildiği Çocuk Trafik Eğitim Parkı, bu kez otizmli çocukların hem eğlendiği hem öğrendiği alan oldu. Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik ile Şanlıurfa Otizmliler Derneği tarafından otizmli minikler, Çocuk Trafik Eğitim Parkına götürüldü. Burada aileleriyle gönüllerinde vakit geçiren çocuklara, trafik polisi tarafından eğitim verildi. İlk kez Çocuk Trafik Eğitim Parkı ile tanışan ve akülü araçlara binme şansı yakalayan çocukların mutluluğu gözlerine yansıdı.

 

Belediye tarafından düzenlenen bu etkinlik ile çocuklarıyla gönül rahatlığıyla vakit geçirme şansı yakaladıklarını ifade eden aileler, Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

 

Şanlıurfa Otizmli Bireyleri Koruma Derneği Başkanı Ali Tenik ise otizmli çocukların vakit geçirecekleri alanların kısıtlı olduğunu ifade ederek, etkinliği düzenleyen Haliliye Belediyesi’ne teşekkür etti.

Çocuk Trafik Eğitim Parkında eğlenen çocuklara boyama kalemleri, boyama kitabı, şapka ve düdük hediye edildi. Buradaki etkinliğin ardından Haliliye Belediyesi Geleneksel El Sanatları Merkezinde (GESEM) ağırlanan anne ve çocuklarına, ikramlarda bulunuldu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.