Advert
Advert

Eyyübiye Belediyesi Yenice Sınav Hazırlık Merkezi Öğrenci Kabulüne Başladı

​Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye'de eğitim kalitesini yükseltmek ve gençlerin üniversiteye yerleşmesini kolaylaştırmak adına oluşturulan sınav merkezlerinden ikincisi Yenice Mahallesi'nde öğrenci kabulüne başladı.

Eyyübiye Belediyesi Yenice Sınav Hazırlık Merkezi Öğrenci Kabulüne Başladı
Bu içerik 336 kez okundu.
Advert

Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye'de eğitim kalitesini yükseltmek ve gençlerin üniversiteye yerleşmesini kolaylaştırmak adına oluşturulan sınav merkezlerinden ikincisi Yenice Mahallesi'nde öğrenci kabulüne başladı.

Gençlerin üniversiteye hazırlık sınavlarında başarılı olmaları için belediyenin imkânlarını seferber eden Başkan Mehmet Kuş'un talimatlarıyla geçtiğimiz günlerde tefrişatına başlanan Eyyübiye Belediyesi Yenice Sınav Hazırlık Merkezinde dersler başladı.

Onikiler Mahallesi'ndeki sınav hazırlık merkezinde büyük yoğunluk yaşanması üzerine Yenice Mahallesi'nde ikinci sınav hazırlık merkezini hizmete sunan Eyyübiye Belediyesi, ayrıca dört mahallede daha yapımına başlanan kitap odaklarıyla da üniversiteye hazırlanan gençlerin yanında olacak.

Tüm eğitimlerin ve deneme sınavları dâhil eğitim materyallerinin ücretsiz verildiği sınav hazırlık merkezleri ve kitap odaklarında gençlere ayrıca ücretsiz çay ve kekte ikram ediliyor.

Eyyübiye'de ve Şanlıurfa genelinde yaşayan gençlerin üniversite hayallerine ulaşmaları için belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirten Başkan Mehmet Kuş, lise mezunu ve son sınıf öğrencilerini sınav hazırlık merkezlerine beklediklerini söyledi.

Eyyübiye Belediyesi halen iki kitap otağı, iki gençlik merkezi ve iki sınav hazırlık merkezinde gençlerin eğitimine destek olmaya devam ediyor.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ