Advert
Advert

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖNEMLİ BİR TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

TÜRK KARDİYOLOJİ DERNEĞİ GENÇ BÖLGE PERSPEKTİF TOPLANTISI HARRAN TIP’TA YAPILDI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ÖNEMLİ BİR TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Bu içerik 287 kez okundu.
Advert

TÜRK KARDİYOLOJİ DERNEĞİ GENÇ BÖLGE PERSPEKTİF TOPLANTISI HARRAN TIP’TA YAPILDI

Türk Kardiyoloji Derneği tarafından organize edilen “TKD Genç Bölge Perspektif Toplantıları’nın” 5.’si Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi ulusal akademik toplantılara ve seminerlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Harran Üniversitesi Hastanesi ev sahipliğinde TKD Genç Bölge Perspektif Toplantıları’nın 5.si düzenlendi.

Toplantıya; Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.İdris Kırhan’nın yanı sıra Türk Kardiyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Vedat Aytekin, Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Demirbağ, çok sayıda genç kardiyoloji uzmanı ve farklı branşlarda birçok hekim katıldı.

Türk Kardiyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Vedat Aytekin ve Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi   Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Recep Demirbağ başkanlıklarında yapılan toplantıda, vakalar eşliğinde kalp kapak hastalıkları ve bilimsel makale değerlendirilmesi konuları ele alındı.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalında kalp kapak hastalıkları hastalarının tanı ve tedavilerini yapan Prof. Dr. Asuman Biçer kapak hastalıklarını, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Bedri Caner Kaya ise makale yorumunu, Dr. Zülkif Tanrıverdi, Dr. Ömer Faruk Çiçek, Dr. İbrahim Halil Dedeoğlu, Dr. Hüseyin Odabaşı ve Dr. Mehmet Memduh Baş’tan oluşan genç kardiyoloji konseyi birlikteliğinde detaylı olarak katılımcılarla paylaştılar.

Toplantıya katılan hekimler, kapak hastalıkları ve bilimsel makale yorumu konusunda çok faydalı bir toplantı olduğunu dile getirdiler.  

Toplantı, sunumlar sonrası karşılıklı soru ve cevaplar ile sona erdi.

Çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.İdris Kırhan, “Harran Üniversitesi hastanesi olarak bölgede önemli hizmetler veriyoruz. Yaptığımız başarılı çalışmaların yanında eğitim çalışmalarına da önem veriyoruz. Türk Kardiyoloji Derneği tarafından organize edilen toplantıya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ