Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL, “VİRANŞEHİR’İ HER AÇIDAN KALKINDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Viranşehir ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan, yapımı devam eden ve tamamlanan yatırım ve hizmetleri yerinde inceleyerek ilçelerimizi hizmet ve yatırımlarla kalkındırmaya devam edeceğiz dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “VİRANŞEHİR’İ HER AÇIDAN KALKINDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Bu içerik 374 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Viranşehir ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan, yapımı devam eden ve tamamlanan yatırım ve hizmetleri yerinde inceleyerek ilçelerimizi hizmet ve yatırımlarla kalkındırmaya devam edeceğiz dedi.

Şanlıurfa kent merkezi ve 13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı, Viranşehir ilçe teşkilatı, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla ilçede temas ve incelemelerde bulundu.

Ziyaret ve incelemelerine Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapım çalışmaları devam eden Curcup Köprü inşaat çalışmalarından start veren Başkan Beyazgül ve beraberindeki ekip yapım çalışması devam eden çevreyolun da 8.000 metre uzunluğuyla şehrin trafik sorununa çözüm olacak ve önemli bir aks olan Şanlıurfa - Mardin karayolunu rahatlatacak yolu da inceledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, İLÇELERİMİZİN CAN DAMARLARINI AÇIYORUZ”

Başkan Beyazgül, “Viranşehir çevre yolumuz üzerindeyiz şurada görüldüğü gibi Uzunca bir köprü bu şekilde aşaraktan 8 kilometrelik bir çevre yolumuzu Viranşehir’imizi rahatlatmak için yapıyoruz. Aslında zaman zaman diyoruz ya damarlar açıyoruz by passlar yapıyoruz.  İşte bu Viranşehir içinde bir damar açma olayıdır.  Viranşehir içindeki trafiği oldukça rahatlatacak. Çok yakın bir zaman içinde bitirmemizi Allah nasip eder gördüğünüz gibi çok uzun bir Çelikten yapmış bulunmaktayız. Ekiplerimiz çalışmalarına gece gündüz devam etmektedir” diye konuştu.

ÖZŞAVLI, “BAŞKANIMIZ SAYESİNDE VİRANŞEHİR’İN TRAFİĞİ RAHATLAYACAK”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı ise “Viranşehir'in trafiğini oldukça rahatlatacak olan Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 kilometre uzunluğundaki Çevre yolunun hemen en önemli noktasındayız burada arkamızda bir çelik köprü var yazın da burada ben video çekmiştim Başkanımıza teşekkür etmiştim İnşallah bu çevre yolu bittikten sonra trafiğimiz %90 oranında rahatlayacak” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL,” İLÇELERİMİZİN 100 YILLIK SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ”

Viranşehir ilçesini kesintisiz içme suyuyla buluşturmak için çalışmaların devam ettiği Fiziki gerçekleşmesi %42'ye ulaşan, 360 km içme suyu hattı döşenecek projeyi ve Viranşehir ilçe merkezinin 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan depo inşaat çalışmalarını da inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “İlçelerimizin tüm altyapı ihtiyaçlarına uzun vadeli çözümler üretiyoruz. Şanlıurfa'nın geleceğini planlıyoruz. Viranşehir merkezinin tamamına yayılan planlamamızla, kesintisiz ve kaliteli içme suyunu ilçemize kazandırıyoruz.” Dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, KIRSAL YOLLARI YÜZDE 95 ORANINDA TAMAMLADIK”

Yaz mevsimi süresince kırsal yolları yüzde 95 oranında tamamlayan ve iyi bir asfalt sezonunu geride bırakan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığının özverili çalışmalarıyla tamamladığı Viranşehir ilçesi Kemberli - Yazgüneşi - Malta - Gülpınar - Yağızlar ve Karatepe - Ayaklı - Gönüllü grup yollarını da Milletvekili Halil Özşavlı ile birlikte inceleyen Başkan Beyazgül, “Bu sezon Şanlıurfa kırsalında çok verimli bir asfalt sezonu geçiriyoruz. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, VİRANŞEHİR’DE HAYVANCILIĞA DEĞER KATACACAK YATIRIMLAR YAPIYORUZ”

İlçelere kazandırdığı modern mezbahalarla vatandaşların gönlünde taht kuran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle Viranşehir ilçesine kazandırılan ve yapım çalışmalarının devam ettiği 10.000 m² kapalı alanıyla 5.500 küçükbaş ve 1.250 büyükbaş hayvanı aynı anda barındıracak Hayvan Pazarında devam eden çalışmaları da inceleyen Başkan Beyazgül bu tesisin Viranşehir hayvancılığına değer katacağını söyledi.

Milletvekili Halil Özşavlı ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ilçelerine yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Viranşehir ziyaretleri kapsamında AK Parti Viranşehir ilçe Başkanlığını da ziyaret eden Başkan Beyazgül İlçe Başkanı Ali Tekin ile bir araya geldi. Ziyarette ilçeye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımları değerlendirildi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ