Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ GENÇLERE TECRÜBELERİNİ AKTARDI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinin düzenlediği ‘Muhabbet Buluşmaları’ programına katılarak gençlerle sohbet edip tecrübelerini aktardı

BAŞKAN BAYDİLLİ GENÇLERE TECRÜBELERİNİ AKTARDI
Bu içerik 282 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinin düzenlediği ‘Muhabbet Buluşmaları’ programına katılarak gençlerle sohbet edip tecrübelerini aktardı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinin düzenlediği ‘Muhabbet Buluşmaları’ programına katılıp gençlerle buluştu. Programda gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Baydilli gençlere tecrübelerini aktarırken, gençlerin gelişimleri için yapması gerekenlerle ilgili fikirlerini dile getirdi.

Türkiye’nin en genç şehrinin Şanlıurfa olmasından dolayı buradaki gençliğin dinamizmine çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Baydilli, gençlerin kendini iyi yetiştirmesinin şehrin gelişimi için de önemli olduğuna dikkat çekti. Gençliğin boş durmasının, her gün aynı şeylerle uğraşmasının yanlış olduğunu ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, gençlerin bolca okuması ve araştırması gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Baydilli, gençlere şunları anlattı:

“Şanlıurfa gibi yaş ortalaması yirmi olan bir şehirde gençlerimizin kıymetini bilmeli ve onların en iyi seviyelere gelebilmeleri için çalışmalıyız. Gençler, sizin birbirinin aynısı olarak geçirdiğiniz her gününüz ziyandır. Kendinizi her gün yeni şeyler okumaya, geliştirmeye odaklamalısınız, gelecekte yapmak isteğiniz meslekler ve hedefleriniz için çalışmalısınız.

Ben bugün sizin karşınıza çıkıp bir şeyler anlatabiliyorsam, sizin sorularınıza cevap verebiliyorsam bu her gün kitap okumamın sayesindedir. Makam olarak bir yerlere gelmiş olsak da gelişimimizi durdurduğumuz an geriye gitmeye mahkumuz. Bu yüzden ben de her gün okumaya, yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Siz de aydınlık yarınları getirecek bireyler olarak hiç boş durmayın ve mutlaka sizi geliştirecek şeylerle meşgul olun.

Biz Karaköprü Belediyesi olarak sizin için birçok proje gerçekleştirdik ve yenilerini yapmak için uğraşıyoruz. Rahat ortamda ders çalışın diye okuma evleri kazandırdık, bilim ve teknolojiyle buluşmanız için Şanlıurfa’da bir ilk olarak Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezimizi açtık. Çeşitli eğitim ve teknoloji kursları, meslek kursları ve hobi kursları açıyoruz, kültür merkezlerimizde sizin için çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz.

Yani emin olun her zaman sizi düşünüyoruz ve sizin daha iyi yerlere gelmeniz için gerekli hizmetleri gerçekleştirmek için çaba sarf ediyoruz. Sizler de potansiyelinizin ve enerjinizin farkına vararak sizlerden beklentilerimizi karşılamak için çok çalışın ve en iyi yerlere gelin” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Musa Polat, programa katılımı ve gençlerle yaptığı değerli sohbeti için Başkan Baydilli’ye teşekkür etti.

Başkan Baydilli programın ardından gençlerle fotoğraf çekilip davetlerinden dolayı teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ