Advert
Advert

Tertemiz Eyyübiye İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar

İnsanların sabah evlerinden çıkınca tertemiz cadde ve sokaklarla karşılaşması için büyük bir özveriyle çalışan temizlik ekiplerinin mesaisi, çoğumuzun dikkatini bile çekmez. Oysa, şehirleri evlerimizin içi gibi tertemiz tutmak için gece gündüz demeden çalışan çok büyük ekipler var.

Tertemiz Eyyübiye İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar
Bu içerik 531 kez okundu.
Advert

O ekiplerden biri de Şanlıurfa’nın en büyük ilçesi Eyyübiye’yi sürekli tertemiz tutmak için gece gündüz çalışan temizlik ekipleri. Tarihi mekânları, gün boyu turistlerin ziyaret ettiği çarşıları ve şehrin insan trafiğinin en yoğun olduğu caddeleri pırıl pırıl tutmak için gece yarısından, günün ilk ışıklarına kadar çalışan Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, belediyelerin büyük bütçeler ayırmak zorunda olduğu temizlik işlerinde de tasarruf ve verimliliği sağlıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde sürekli olarak temizlik seferberliği halinde çalışan temizlik ekipleri, çöp konteynerlerinin tamiri ve boyanmasını da mobil hale getirilen atölyeler sayesinde yerinde yapıyor. Tamir edilip, boyanarak uzun yıllar verimli şekilde kullanılması sağlanan metal çöp konteynerleri, hurdaya atılmak yerine ekonomiye kazandırılıyor.

Günün ilk ışıklarıyla Eyyübiye’nin tüm sokak ve caddelerini tertemiz hale getirmek için ellerinde süpürgeleri, temizlik araçları, yıkama ve çöp toplama makinalarıyla mesailerine devam eden temizlik işçilerinin özverili çalışmaları Eyyübiyeliler tarafından da takdirle karşılanıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti