Advert
Advert

BAŞKAN BEYAZGÜL A TAKIMI İLE ORTAK YAYINDA HİZMETLERİ PAYLAŞTI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’da yayın yapan Edessa TV, Güneydoğu TV ve Kanal Urfa ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programında Şanlıurfa’ya yapılan ve yapılması planlanan projeleri aktardı. Canlı yayına dev kadrosuyla katılan Başkan Beyazgül Şanlıurfa’ya değer diyerek gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL A TAKIMI İLE ORTAK YAYINDA HİZMETLERİ PAYLAŞTI
Bu içerik 404 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’da yayın yapan Edessa TV, Güneydoğu TV ve Kanal Urfa ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programında Şanlıurfa’ya yapılan ve yapılması planlanan projeleri aktardı. Canlı yayına dev kadrosuyla katılan Başkan Beyazgül Şanlıurfa’ya değer diyerek gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’ye örnek teşkil edecek birçok proje ve hizmeti hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa’da bir ilki daha gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, Genel Müdürler ve Şube müdürleriyle birlikte canlı yayına çıkan Başkan Beyazgül dev kadrosuyla Şanlıurfa için tam kadro çalışmaya devam mesajı verdi.

Bir otelde gerçekleştirilen, yaklaşık 3 saat süren 3 televizyon ortak canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Beyazgül, izleyicilerden gelen soruları da içtenlikle cevapladı. Başkan Beyazgül, Kırsal yollar, Park ve Bahçeler, Kültürel faaliyetler, Kadın, Gençlik, Sosyal yardımlar gibi konularda bizzat daire başkanlarına söz verdi.

Şanlıurfa’ya yapılan ve yapılması planlanan proje ve ihale aşamasında olan hizmetleri izleyicilerle paylaşan Başkan Beyazgül Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin büyük bir aile ve güçlü bir ekip olduğunu belirterek görevli her arkadaşımız Şanlıurfa için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. Buradaki dev kadro Şanlıurfa’nın öz evlatlarıdır. Gurur kaynağımızdır” diye konuştu.

Başkan Beyazgül Şanlıurfa’ya yaptıkları hizmetleri tek tek aktardı;

KALE ETEĞİNDE 300 YAPI KAMULAŞTIRILDI

Kale Eteği Projesi kapsamında, 300 adet yapının tahliye ve yıkım işlemleri kısa sürede tamamlanarak Urfa Kalesi gün yüzüne çıktı. Peyzaj çalışmaları ile farklı bir görünüm kazandı. Bölgede Millet Bahçesi yapılacak.

BELEDİYE BAHÇESİ VE DİJİTAL SİNEMA

Kent merkezindeki Belediye Parkı ve Şair Nabi Dijital Sinema salonunu hizmete sunduk. Belediye Bahçesini çocukların sevincine, kuşların cıvıltısına hediye ettik. Yaşlılarımız parkta soluklanırken torunlar da dijital sinemada ücretsiz film izleme keyfini yaşıyor.

BÜYÜKŞEHİR HİZMET BİNASINI SATIN ALARAK YENİ YERİNE TAŞIDIK

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizi satın aldığımız 15 katlı modern ve nezih bir binaya taşıyarak hizmetleri tek çatı altında topladık. Çalışanlarımız yeni hizmet binasında huzur içerisinde çalışıyor.

KIZILKOYUNDA 60 EVİ KAMULAŞTIRDIK

Kızılkoyun Nekropolünün gün yüzüne çıkarılmasına yönelik başlatılan proje kapsamında 60 adet yapının tahliye ve yıkımı gerçekleştirerek tarihi gün yüzüne çıkardık. Işıklandırma çalışmalarını yaparak Kızılkoyun Nekropolü ışıl ışıl oldu.

KIZILKOYUN BAHÇESİNİ HİZMETE AÇTIK

Yeşilin artırılması, yerli ve yabancı misafirlerin kenti ziyaretleri sırasında keyifli vakit geçirip soluklanabilecekleri ferah alanlar kazandırmaya devam ediyoruz. Çevre düzenleme çalışmalarını tamamladığımız Kızılkoyun çay bahçemizi hizmete açtık.

SARAYÖNÜ KIZILAY MEYDANINDA 156 YAPI KAMULAŞTIRILDI

Kızılay (Sarayönü) Meydanı için “Kentsel Tasarım ve Fikir Yarışması” düzenledik. Kızılay Meydanı için toplamda 156 yapıyı kamulaştırdık. Çalışmalarımız etap etap devam ediyor. Yakın zamanda bu alanı da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

ALTI YENİ FABRİKA YAPARAK İSTİHDAM SAĞLADIK

Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'nın sorunlarına teker teker neşter vurmaya devam ediyoruz. Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde yapımını tamamladığımız 6 adet fabrikayla 3 vardiya ile 4.500 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz.

BİLİMİN GÜNEŞİ ŞANLIURFA’DA DOĞUYOR

 

Bilimin doğduğu bu topraklarda; geçmişten geleceğe bir köprü gözüyle gördüğümüz Şanlıurfa Bilim Merkezi'nde inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor.

 

ABİDE KAVŞAĞI TRAFİĞİ RAHATLATACAK

 

Şanlıurfa'nın tam kalbinde yer alan ve 5 farklı bulvarın bağlantısını sağlayan Abide Kavşağında başlattığımız proje ile bu bölgeyi rahatlatacağız” yüzbinlerce aracın kullandığı Abide Kavşağı’nda trafik yükünün önemli ölçüde rahatlatılmasını hedefliyoruz.

 

HALK EKMEK FABRİKASINDA SONA GELİNDİ

 

Vatandaşlarımızın daha kaliteli ve ucuz ekmeğe ulaşmasını sağlamak adına halk ekmek fabrikasının çalışmalarında sona geldik. Çok yakın bir zamanda ekmek fabrikamız hizmete girecektir. Satış noktalarını vatandaşlarımızın

KUZEY ŞEHİR KONUT PROJESİ

 

Şanlıurfa Kuzey Şehir Konut Projesi çalışmalarımız başladı. İlk etapta 2 bin 500 adet konutu Kuzey Şehir dediğimiz Aşık - Öğütçü’de yapacağız. Bölgede 2+1, 3+1 gibi ucuz konutlar yapacağız. Şanlıurfa’nın bu projeye ihtiyacı vardı. Devam eden konut projeleriyle Şanlıurfa’nın konut ihtiyacını gidermeye kararlıyız.

 

BULUNTU HOCA BULVARINI TRAFİĞE AÇTIK

 

Diyarbakır-Mardin karayollarını bağlayan Buluntu Hoca Bulvarının ikinci etabını da tamamladık. Asfalt çalışmaları başladı. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun. 11 kilometre uzunluğa sahip bu yol, şehir yoğunluğunu da ciddi oranda rahatlatacak.

 

HOBİ BAHÇESİ HAK SAHİPLERİYLE BULUŞTU

 

65 yaş ve üstü vatandaşların şehrin merkezinde doğa ile iç içe bir yaşam sürmeleri adına hobi bahçeleri yaptık. 20.000 m² alan üzerine kurulan peyzajı ve dalından toplayacağınız sebzelerin fidelerini kendi ellerimizle düzenlediğimiz hobi bahçesi tamamlandı. Kura çekimi ile hak sahiplerine teslim ettik. Şanlıurfa’nın nefes alacağı yeni bir alanı daha şehrimize kazandırdık.

 

AÇIKSU CADDESİ

 

Açıksu Caddesi'nde çalışmalarımız tamamlandı. Artan nüfus yoğunluğunun tüm ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir cazibe merkezi olarak planladığımız bu cadde bölgedeki mevcut trafik yoğunluğunu da giderecek şekilde genişletildi.

 

KÜLTÜR TURİZM YOLU

 

Halil-ül Rahman ve Eyüp Peygamber makamını birbirine bağlayacak olan  ‘Kültür ve Turizm Yolu’ projesi ile 476 yapının yıkımı yapılarak açılacak yeni yol güzergâhında Kültürel değerleri ön plana çıkaracak cepheleri ve aydınlatmaları ile örnek bir proje ortaya koymak maksadı ile başlatılan çalışmalarımız devam etmektedir.

 

AKÇAKALE YOLUNU 50 METREYE ÇIKARDIK

Şanlıurfa - Akçakale yolundaki trafik yoğunluğu tarihe karıştı. 55 yapının kamulaştırmasını tamamlayarak 30 metre olan yol genişliğini 50 metreye çıkardığımız Şanlıurfa - Akçakale yolunda trafik sorunu büyük oranda rahatladı. Peyzaj çalışmalarıyla farklı bir görüntüye büründü.

OSMANLI MAHALLESİNDE 148 YAPI KAMULAŞTIRILDI

“Şehirler ruhumuzun, gönüllerimizin yansımasıdır” Eyüp Peygamber Caddesinin, Güney Batı Çevre Yoluna kesintisiz ulaşım bağlantısının sağlanması amacı ile Osmanlı mahallesinde 148 yapıyı kamulaştırarak bölgeye nefes aldırdık.

ÖZDİKER ÇARŞISINDA KAMULAŞTIRMA DEVAM EDİYOR

Özdiker Çarşısı ile ilgili Şuan da kamulaştırmalar devam ediyor. Özdiker Kuyumcular Çarşısının yerine yeşil bir alan düşünüyoruz. Ancak yine halkımıza soracağız halkımız ne isterse o yönde bir proje geliştirip uygulayacağız.

OTO GALERİCİLER YENİ SİTELERİNE TAŞINDI

Şehir içerisinde yoğunluğun yaşandığı bölgelerin yeniden revizyonunu gerçekleştirerek Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan oto galericiler sitesinin yeni yerine taşınması için tüm çalışmalarımızı tamamladık. Oto Galericiler sitesini kent merkezinden taşıyarak şehre nefes aldırdık.

BUNGALOV EVLERDE SONA GELİNDİ

Doğaseverler için Şanlıurfa turizmine yeni bir rota daha oluşturuyoruz. Bozova Çatakta ilk etapta 11 adet Bungalov Evlerinin yapımında sona gelindi. Şanlıurfa’yı Keşfetmek için çok yakında bir sebebiniz daha olacak.

HAYVAN BORSASINI HİZMETE AÇTIK

Eyyübiye ilçesi Yenice Mahallesinde 56 bin metrekare alan üzerine yapımını tamamladığımız modern Canlı Hayvan Borsası içerisinde birçok hayvanın kesiminin yapılacağı Et ve Süt Kombine kompleksi de yer alıyor. Kurduğumuz Hayvan Borsası sayesinde bin büyükbaş ile 5 bin küçükbaşın aynı anda alıcı ve satıcıya ulaşmasını sağladık.

ÜST GEÇİT ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

Kent merkezinde yaya can güvenliğinin sağlanması amacıyla 5 bölgede üst geçit çalışması başlattık. Üst geçitlerin tamamlanmasıyla hem trafik akışı hem de yaya can güvenliğini sağlamayı hedefliyoruz.

EYYÜP NEBİ CAMİİ VE KÜLLİYESİ VE SABIR EVLERİ TAMAMLANDI

Eyyüp Nebi Makamı için dev bir proje hayata geçirdik. Yapım çalışmalarını tamamladığımız proje bünyesinde cami, kütüphane ve sosyal donatı alanları ve 86 adet sabır evi yer alıyor. Önümüzdeki günlerde tüm eksiklerini tamamladığımız sabır evlerini açıyoruz.

KENDİ ÇİÇEĞİMİZİ ÜRETİYORUZ

Büyükşehir Belediyemiz park ve bahçeler daire başkanlığımız bünyesinde önceden satın aldığımız çiçekleri kendi öz kaynaklarımızla üretiyoruz. Böylelikle bir yandan tasarruf ederken diğer yandan kazanç elde ediyoruz.

GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Türkiye’nin en genç şehri Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi olarak en büyük hazinemiz gençliktir. Göreve geldiğimiz günden bu yana Şanlıurfa'da 3 olan gençlik merkezinin sayısını 19'a çıkardık. 2 olan spor salonu sayısını 49'a çıkardık. 10 futbol okulu açtık. 11 olan yüzme havuzu sayısını 16'ya çıkardık.

KIRSAL YOLLARI %90 ORANINDA TAMAMLADIK

Şanlıurfa’nın öncelikli ihtiyaçlarından biriydi kırsal yollar. 13 ilçe genelinde bu konuda büyük yol kat ettik. Ekiplerimiz çalışmalarını yoğunlaştırarak bu sezonu en verimli şekilde geçirmeyi hedefliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Fen işlerinden, kırsal hizmetlere park ve bahçelerden sosyal yardımlara nerede bir çalışma varsa her biri ile ilgili detaylı bilgiler aktararak Şanlıurfa için tam kadro çalışmaya devam edeceğiz. Tüm güzel hizmetler Şanlıurfa’ya değer dedi. Başkan Beyazgül vatandaşların dualarını beklediğini de sözlerine ekledi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti