Advert
Advert

Milletvekili Aydınlık Esnaf ve Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Kent merkezinde faaliyet gösteren esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Aydınlık Esnaf ve Vatandaşların Sorunlarını Dinledi
Bu içerik 532 kez okundu.
Advert

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 4 yıldır Geleneksel hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerine bugünde devam etti. Milletvekili Aydınlık, esnafları tek tek dolaşarak sorunlarını dinledi.

 

Milletvekili Aydınlık’a sorunlarını anlatan esnaflar şu ifadeleri kullandı:

Sayın Vekilim yaklaşık 1–2 yıldır A’den Z’ye aklımıza gelen her şeye çok yüksek miktarlarda zamlar yapıldı. Yapılan zamlar nedeniyle, vatandaşlar alış veriş yapamıyor. Dolayısıyla bizlerde satış yapamıyoruz. Satış yapamadığımız için kiralarımızı ödemekte, yüksek gelen elektrik faturalarımızı ödemekte, vergilerimizi ödemekte ve evimizin ihtiyaçlarını karşılamakta sıkıntı çekiyoruz.  Esnaf olarak bu kadar sıkıntı yaşarken sorun ve sıkıntılarımızla senden başka kimse ilgilenmiyor. Bizleri ziyaret ettiğiniz için size çok teşekkür ederiz sayın vekilim”

 

Ziyaretleri sonrasında bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, şunları söyledi:

Her zaman olduğu gibi bugünde Şanlıurfa esnafımız ile bir araya geldik. Gerçektende ekonomik sorunlar nedeniyle, esnafımız ve vatandaşlarımız büyük sorun yaşıyor. Hafta sonu olmasına rağmen bugün Şanlıurfa’daki çarşılar bom boş durumda. Vatandaşların alım gücü olmadığı için kimse alıveriş yapamaz duruma gelmiş. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımız siftah etmeden iş yerlerini kapattıklarını bizlere aktardılar. Bizde esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını not aldık. Sorunların çözümü için Cumhuriyet Halk Partisi olarak elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz.

Ziyaretimiz esnasında bizlere ilgi, alaka ve misafir perverlik gösteren tüm hemşerilerime teşekkür ederim”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık,  açıklamasının ardından Ayakkabıcılar Dernek Başkanı Halil Göncü’yü ziyaret etti. Dernek Başkanı Göncü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Aydınlık’a teşekkür etti

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ