Advert
Advert

TARİHİ GEÇMİŞ BİNLERCE ÜRÜN İMHA EDİLDİ

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Şair Nabi ve Sancaktar Mahallelerinde yürüttüğü gıda denetiminde son kullanma tarihi geçmiş 3 bin 246 ürünü imha etti.

TARİHİ GEÇMİŞ BİNLERCE ÜRÜN İMHA EDİLDİ
Bu içerik 654 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini sürdürüyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla çalışmalarını sürdüren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, market ve bakkallara yönelik denetim yaptı. Şair Nabi Mahallesi ve Sancaktar Mahallesinde yürütülen denetimlerde işyeri açma ruhsatı, hijyen ve ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi. Yapılan kontroller esnasında marketlere giren ekipler, son kullanma tarihi geçmiş 72 kalemde 3 bin 246 gıda ürünü ele geçirildi. İmha edilmek üzere 3 bin 246 gıda ürününe el koyan ekipler, vatandaşların sağlığını hiçe sayarak son kullanma tarihi geçmiş ürünleri raflarda bulunduran işyerlerine yönelik ise tutanak hazırladı.

 

Amaçlarının halkın sağlığını ve menfaatini korumak olduğunu belirten Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise denetimlerin aralıksız olarak süreceği ve vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları 444 22 63 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezine bildirmeleri istendi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ