Advert
Advert

Akşemsettin ve Direkli Mahallesi’nde Değişim Sevinci

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve başkan yardımcıları, Akşemsettin ve Direkli Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak, her iki mahallede yapılacak çalışmaları istişare ettiler.

Akşemsettin ve Direkli Mahallesi’nde Değişim Sevinci
Bu içerik 551 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden Eyyübiye’ye bağlı Akşemsettin Mahallesi’ndeki SSK Caddesi’nin genişletilmesi konusunda başlatılan planlamalar, mahalleye getirilecek doğalgaz ve halkın taleplerini yerinde dinleyen Başkan Mehmet Kuş’a, Başkan Yardımcıları Hüseyin Aslıhan, İlhami Günbeği ve Bilal Gülyaprağı da eşlik etti.

Akşemsettin Mahallesi’nden başlayarak, Direkli Mahallesi’ne kadar iş yerlerindeki esnafı ziyaret eden Başkan Kuş ve beraberindekiler, vatandaşlarla sohbet edip talep ve sıkıntılarını dinlediler. SSK Caddesi’nin genişletilmesi yolunda atılan adımı çok önemli bulduklarını ifade eden vatandaşlar, mahallelerine doğalgaz getirilmesi için gösterdiği çabadan dolayı da Başkan Kuş ve ekibine teşekkür ettiler.

Esnaf ve vatandaşla buluşmaya Direkli Mahallesi’nde devam eden Başkan Kuş ve yardımcıları, burada da geçtiğimiz hafta hizmete sunulan kapalı semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ