Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHA GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

​Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah erken saatlerde gerçekleştirdiği saha gezilerini sürdürürken, bugün Çankaya ve Akbayır Mahallelerinde gezerek inceleme yaptı.

BAŞKAN BAYDİLLİ SAHA GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bu içerik 382 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sabah erken saatlerde gerçekleştirdiği saha gezilerini sürdürürken, bugün Çankaya ve Akbayır Mahallelerinde gezerek inceleme yaptı.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı saha gezileriyle sorunları ve talepleri yerinde inceliyor. Sabah alan gezilerini gelenek haline getiren Başkan Baydilli, teknik ekibiyle birlikte Çankaya Mahallesindeki belediye binasından başlayarak saha gezisi gerçekleştirdi.  

Çankaya ve Akbayır Mahallelerinde inceleme yapan ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Baydilli, Narlıkuyu Mahallesinde yapılan modern Pazar yeri ve otoparkı inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Göreve başladığı dönemden itibaren sabah saha gezilerini sürdürdüğüne dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, saha gezilerinin verimli olması için alınan talepleri ve gördükleri sıkıntıları gidermeye çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Saha gezilerimizde gezdiğimiz bölgelerde gerek vatandaşlarımızın talepleri gerekse bizim tespit ettiğimiz sorunları yerinde inceleyip istişare ediyoruz. Sorunun bir an önce giderilmesi için çalışma başlatıp takipçisi oluyoruz. Sahada işe giden vatandaşlarımızla da karşılaşıyoruz, sohbet edip talepleri varsa onları dinliyoruz.

Biz 252 bin nüfusu aşkın Karaköprülü vatandaşımıza hizmetin en iyisini getirmek için mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz, geziyoruz ve vatandaşlarımızla istişare ediyoruz. Tüm bunları yaparken tek amacımız bu ilçede yaşayan vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntı yaşamadan ilçemizde ikamet etmeleridir” diye konuştu.

Başkan Baydilli alan gezilerinde esnaf ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederken, taleplerini dinleyip not aldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ