Advert
Advert

Yeşilay Şanlıurfa Şube Yönetiminde görev bölümü

Yeşilay Şanlıurfa Şube Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. İlk toplantıda Kızılay Şanlıurfa Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi.

Yeşilay Şanlıurfa Şube Yönetiminde görev bölümü
Bu içerik 370 kez okundu.
Advert

Muharrem Çelik’ten boşalan koltuğa Şanlıurfa Şube Başkanlığı görevine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Aziz Çiftçi’nin atanmasının ardından, Yeşilay Şanlıurfa Şube Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Yeşilay Şanlıurfa Şube Yönetim Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Şube Yönetim Kurulu Görev dağılımı gerçekleşti.

 

Şube Başkanlığına Aziz Çiftçi getirilirken, Başkan Yardımcılığına İsmail Güneş, Yeşilay Şanlıurfa Şube Sekreteri Av. Yaren Buket Eleştir, Muhasip üye Osman Dağtekin ve Üye Ahmet Ocak olarak belirlendi.

 

YEŞİLAY ŞANLIURFA ŞUBE YÖNETİMİ GÖREVE HIZLI BAŞLADI

 

Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri göreve hızlı başladı.

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi tarafından Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Şanlıurfa  Şubesi işbirliği ile Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde görev yapan 1103 PDR öğretmene TBM uygulayıcı eğitici eğitimi  başarılı bir şekilde verildi.

 

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi tarafından Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Topluma Kazandırma ve Rehabilitasyon Çalışmaları kapsamında bireylere yönelik Bağımlılıklarla Mücadele semineri verildi.

 

Yeşilay Şanlıurfa Şubesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "Hedef 101 Okul 25.000 Öğrenci" bağımlılıkla mücadele seferberliğine; TBM okul eğitimleri kapsamında 130 Eğitim gerçekleştirilmiş, bu eğitimlerle 26.893 kişiye ulaşılmıştır.

 

Şanlıurfa Şube Yönetim Kurulu üyelerine Genel Merkezimiz tarafından Oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

 

Şanlıurfa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vakıflar 2002 İlk Okulunda bir etkinlik gerçekleştirdi. Vakıflar 2002 İlk Okulunda öğrenciler ile bir araya gelen Şube Başkanı Aziz Çiftçi, çocuklara “Sağlıklı Yaşam ve Teknoloji” konusunda bilgiler vererek Yeşilay’ı tanıttı.

 

Bağımlılıkla Mücadelede Halka yönelik stant çalışmasıyla da bir farkındalık etkinliği düzenledi.  Şube Başkanı Aziz Çiftci ve Yönetim Kurulu üyesi (Şube Sekreteri) Av.Yaren Buket Eleştir standa gelen ziyaretçileri bağımlılıklar hakkında  bilgilendirdi.

“Bağımlılıklarla her alanda mücadele ediyoruz” denilerek, Bağımlılıklarından kurtulmak için Yeşilay Danışmanlık Merkezlerini aramaları önerildi. (http://yedam.org.tr / ☎: 115)

 

“Yeşilay Elçileri Projesi” kapsamında Şube Başkanı Aziz Çiftçi ve  Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Güneş,  Şanlıurfa Muhtarlar Odası Dernek Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz'ı ve Eyyübiye ilçesi Muhtarlar Odası Dernek Başkanı Mehmet Kestop'u ziyaret ettiler.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ