Advert
Advert

ACİL TIP ANABİLİM DALI EKİBİNDEN EĞİTİMDE İKİNCİLİK BAŞARISI

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ekibi, Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından düzenlenen 61. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursuna katılırken yapılan yarışmada ikinci oldu.

ACİL TIP ANABİLİM DALI EKİBİNDEN EĞİTİMDE İKİNCİLİK BAŞARISI
Bu içerik 439 kez okundu.
Advert

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ekibi, Acil Tıp Uzmanları Derneği (ATUDER) tarafından 28-29 Mayıs 2022 tarihinde Malatya’da düzenlenen ve birçok ildeki Acil Tıp Kliniklerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen 61. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursuna katılım sağladı.

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalını temsilen kursa Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Halil Yasak ile asistanlar Dr. Okan Akgül, Dr. Duygu İclal Eldem ve Dr. Feriha Gurbanov katılım sağladı.
61. İleri Kardiyak Yaşam Desteği Kursunda gerçekleştirilen yarışmada, Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ekibi 2. olarak üniversiteyi başarıyla temsil etti.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Acil Tıp Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Halil Yasak da kursun ardından Eğitici Eğitimi Sertifikası almaya hak kazandı.

Konuyla ilgili konuşan Dr. Öğretim üyesi İbrahim Halil Yasak, verimli bir kurs olduğunu ifade ederek yapılan yarışmada ekipçe aldıkları başarıdan dolayı ayrıca mutlu olduklarını söyledi.

Acil Tıp Anabilim Başkanı Dr. Öğretim. Üyesi Ramazan Giden konu ile ilgili açıklama yaptı; Acil servislerin giderek önem kazandığına değinerek, “Hatta bu yüzden acil tıp uzmanlığı 21. yüzyılın uzmanlığı olarak nitelendiriliyor. Çünkü deprem, sel gibi yaşanan her afette acil tıp uzmanlığı öne çıkıyor. Bu yüzden acil servislerde çalışan personelin çok donanımlı olması gerektiğini düşünüyoruz. Biz de gerek kendimiz gerekse öğrencilerimizin bu donanıma sahip olması için bu tür güncel eğitimlere çok önem veriyoruz. Ayrıca yapılan yarışmada üniversitemiz adına aldığımız ikincilik başarısı bizi mutlu etti. Ekibimi de bu anlamda tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Acil Tıp Anabilim Başkanı Dr. Öğretim. Üyesi Giden, kendilerine bu imkanları sunan Harran Üniversitesi Rektörü Mehmet Sabri Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Çiftçi, Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek ve hastane yönetimine teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ