Advert
Advert

Eyyübiye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılıyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı tamamlanan ve hizmete sunulması için son hazırlıkların yapıldığı yarı olimpik yüzme havuzunun, hizmete sunulacağı tarihi açıkladı.

Eyyübiye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılıyor
Bu içerik 479 kez okundu.
Advert
Haberin videosu için tıklayın!

Çok fazla genç nüfusu ve sıcak havasıyla özellikle gençlerin yaz aylarında ihtiyaç duyduğu yüzme havuzu talebini yerine getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Muradiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eyyüp Cenap Gülpınar Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

Toplam 1200 metrekare kapalı alana sahip yarı olimpik yüzme havuzundaki tefrişat çalışmalarını inceleyen Başkan Kuş, “Seçildiğimiz günden bu yana Eyyübiyeli kardeşlerimize, Şanlıurfalı hemşehrilerimize vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlerimize, evlatlarımıza yarı olimpik yüzme havuzu sözümüz vardı. Geçen yıl temelini atmıştık. Şu anda tamamlanmak üzere. Teknik ekibimizle incelemelerde bulunduk, yüzde 99 bitirmiş durumdayız. İnşallah önümüzdeki ay içerisinde değerli kardeşlerimizle birlikte açılışını gerçekleştireceğiz. Şimdiden gençlerimize, evlatlarımıza yarı olimpik yüzme havuzumuz hayırlı olsun. Eyyübiye her şeye değer, yüzme havuzumuz da Eyyübiye’ye bir değer” diye konuştu.

Eyyübiye Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Toto Teşkilatı işbirliğinde yapımı gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzu, Muradiye Mahallesinde yer alıyor. Tesiste, yarı olimpik steril havuz, soyunma odaları, duş, bekleme salonu gibi müştemilatlar bulunuyor. Engelli vatandaşların da kullanımına uygun inşa edilen havuz, Haziran ayında Eyyübiye ve Şanlıurfa’nın hizmetine sunulacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ