Advert
Advert

Haliliye’de üç mahallenin daha yol ağı genişletiliyor

Haliliye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla ilçenin yol ağını genişletirken, Karşıyaka, Güzelyurt ve Kanoğlu Mahallelerinde yol açma çalışmalarında sona gelindi..

Haliliye’de üç mahallenin daha yol ağı genişletiliyor
Bu içerik 455 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla ilçenin yol ağını genişletirken, Karşıyaka, Güzelyurt ve Kanoğlu Mahallelerinde yol açma çalışmalarında sona gelindi.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışmalarını sürdüren ekipler, stabilize yol yapım ve yol açma çalışmalarıyla mahalleleri yeni yollarına kavuşturuyor. Bu çerçevede çalışmalarına Karşıyaka, Güzelyurt ve Kanoğlu Mahallelerinde devam eden ekipler, kısa sürede tamamlamayı hedefledikleri yeni yolları vatandaşların hizmetine sunuyor. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını hafta sonu mesaisiyle de sürdüren ekipler, bir yandan ilçenin yol ağını genişletirken bir yandan da trafik yükünü azaltıyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ