Advert
Advert

HİLVANL YEG’TEN SPORCULARA DESTEK

Hilvan İlçesinden Tarım ve kırsal Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından LEADER yaklaşımı yerel Kalkınma Stratejilerinin Uygulaması (202) programı kapsamında kurulan Hilvan YEG, gençlere ve sporculara destek oldu.

HİLVANL YEG’TEN SPORCULARA DESTEK
Bu içerik 417 kez okundu.
Advert

Hilvan İlçesinden Tarım ve kırsal Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından LEADER yaklaşımı yerel Kalkınma Stratejilerinin Uygulaması (202) programı kapsamında kurulan Hilvan YEG,  gençlere ve sporculara destek oldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, ile Gençlik Haftası tertip komitesince Hilvan ilçesinde yapılacak faaliyetler çerçevesinde derneğimiz iş birliği ile çeşitli spor etkinlikleri ile kutlandı.

Hilvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Hilvan Yerel Eylem Grubunun yaptığı Gençlik Haftası etkinlikleri "Takımını Kur Turnuvaya katıl" sloganıyla tamamlandı.

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu günde Hilvan Yerel Eylem Grubu olarak Hilvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz çeşitli branşlarda turnuvalar düzenledik diyen Hilvan Yerel Eylem Grubu koordinatörü Yusuf Yavuz, Hilvan’daki gençleri spora yönlendirmek adına yaptığımız bu etkinlikler Hilvan halkı tarafından taktirle karşılandı.

"Takımını Kur Turnuvaya Katıl" sloganıyla voleybol turnuvası, masa tenisi turnuvası, dart turnuvası, halat çekme yarışı, futbol turnuvası ve gençlik koşusu yapıldı. Bu turnuvalar sayesinde binlerce gence ulaştık ve turnuvaya katılan sporculara Hilvan Yerel Eylem Grubu olarak malzeme desteğinin yanı sıra dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verdik diyen YEG Koordinatörü Yusuf  Yavuz sözlerine şöyle devam etti.

 “ 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası’nı Hilvan ilçemiz çeşitli etkinliklerle kutladık. Bütün ümidim gençliktedir diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkarak her koşulda gençlerimizin yayında olmaya devam ediyoruz. 2021 yılında Hilvan ilçemizde liseler ve ortaokullar arası futbol turnuvası düzenledik ve turnuvaya katılan bütün takımlara spor malzemesi desteğinde bulunduk. Bu yıl turnuva kapsamını genişleterek farkı branşlarda da turnuvalar düzenledik.  Bu turnuvalar masa tenisi turnuvası, dart turnuvası, halat çekme yarışı, voleybol turnuvası, futbol turnuvası ve gençlik koşusu ile gençlerimizin yayında olduk. Sağlıklı nesiller sporla yetişir bilincini gençlerimize aşılamak adına gençlerimizi kendi yeteneğine göre farklı branşlarda yönlendirerek onları sporla tanıştırıyoruz. Bunun için turnuvaların katılan sporculara voleybol topu, dart seti, masa tenisi seti,  futbol topunun yanı sıra, dereceye giren sporculara kupa, USB Bellek, ajanda, kupa bardak, kalem, anahtarlık verdik. Ayrıca turnuvada sporculara ve seyircilere su, kek ve meyve suyu… vb gibi çeşitli ikramlarda bulunduk. Sizin nezdinizde bu turnuvalarda koordineli olarak hareket ettiğimiz Hilvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Abdurrahman Kaya ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bütün ekibiyle bu turnuvaların gerçekleşmesi için canla başla çalışıp Hilvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün bütün tesislerini gençlerinin hizmetine sunmuşlardır. Kendilerine tekrardan çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti