Advert
Advert

HALİLİYE BELEDİYESİ RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Aşevinde hazırlanan sıcak yemekler iftar öncesi hanelere ulaştırılıyor. Aşevindeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Ramazan Ayında kapasiteyi ve sayıyı artırdık. Urfa’nın damak tadına uygun lezzetler burada gece gündüz, durmaksızın çalışarak, vatandaşlarımızın hizmetinde oluyor” dedi.

HALİLİYE BELEDİYESİ RAMAZAN’DA GÖNÜLLERE DOKUNUYOR
Bu içerik 422 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “gönüllere dokunuyoruz” anlayışıyla yıl boyunca ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyor.

Yıl boyu devam eden evlere sıcak yemek hizmeti, Ramazan Ayında ise iftar öncesi hanelere ulaştırılıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne yapılan başvuru sonrası komisyonca belirlenen kriterlere uygun ailelere, sıcak yemekleri teslim ediliyor. Aşevinde günlük olarak hazırlanan yemekler sefer taslarına doldurarak, kapı kapı dağıtılıyor.

 

BAŞKAN CANPOLAT: AŞEVİMİZ GECE GÜNDÜZ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE

Sabahın ilk ışıklarıyla yemeklerin sefer taslarına doldurulduğu Aşevini ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, burada çalışmaları inceledi. Ramazan Ayı ile birlikte kapasitenin artırıldığını ifade eden Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye Belediyesi’nin Aşevi hizmeti ile yaklaşık 3 bin 500 vatandaşın iftar heyecanına ortak olduğunu belirtti.

Başkan Mehmet Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Aşevindeyiz. Burada yaklaşık 720 haneye 3 bin 500 vatandaşımıza her gün sıcak yemeği geceden hazırlayıp, takdim ediyorlar. Dolu sefer taslarını evlere bırakarak, boş sefer taslarını alıyoruz. Bu döngü 1 yıl boyunca devam ediyor. Özellikle Ramazan Ayında kapasiteyi ve sayıyı artırdık. Çeşit anlamında da Urfa’nın damak tadına uygun sulu yemekler, kuru yanına pilav, salatası ve tatlısıyla birlikte her gün burada Aşevimiz gece gündüz, durmaksızın çalışarak vatandaşlarımızın hizmetinde oluyor. Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak 25 bin vatandaşımızla her yıl birebir irtibat halindeyiz.”

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ