Advert
Advert

Basın Duyurusu

Bugün (24.01.2022) bazı basın yayın organlarında yayınlanan “Paletli Ambulans Nerede? Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde özellikle kış mevsiminde hastalara daha hızlı müdahale edilmesi için tahsis edilen paletli ambulanstan eser yok” başlıklı haberle ilgili olarak, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Basın Duyurusu
Bu içerik 418 kez okundu.
Advert

Bugün (24.01.2022) bazı basın yayın organlarında yayınlanan  “Paletli Ambulans Nerede? Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde özellikle kış mevsiminde hastalara daha hızlı müdahale edilmesi için tahsis edilen paletli ambulanstan eser yok” başlıklı haberle ilgili olarak, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. 

İlimizde 3 adet paletli 4x4 ambulans bulunmaktadır. Ambulanslardan 1 tane Siverek, 1 tane Viranşehir ve 1 tane Şanlıurfa merkezde bulunmaktadır. Bahse konu yoğun kar yağışının yaşandığı Siverek ilçemizde paletli ambulans aktif olarak hasta nakli yapmaktadır. Kar yağışı ile birlikte Siverek ‘in birçok mahallesinde hastalar paletli ambulanslar ile mahallelerinden alınıp kara ambulansı ile hastanelere sevki sağlanmıştır.

Bugün Siverek ilçesi Gürakar Mahallesinde Paletli Ambulans ile hasta nakli gerçekleşmiştir. Yine bugün saat 20:00 itibari ile Siverek Akyurt mahallesinden Böbrek nakli olup yüksek tansiyon rahatsızlığı olan hasta paletli ambulans ile Siverek Devlet Hastanesine getirilmiştir.

Sonuç olarak paletli ambulanslarımız aktif olarak bölgede faaliyet göstermektedir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ