Advert
Advert

Üniversitemiz, Atletizm Milli Takımı Olimpiyat Kafilesine Ev Sahipliği Yapıyor

Olimpiyatlar ve Avrupa vizesi alabilmek için büyük önem taşıyan organizasyonlara Üniversitemizin Milli Takım’a verdiği büyük destekle hazırlanan Türkiye Atletizm Federasyon ekibi, Üniversitemizde bir araya geldi.

Üniversitemiz, Atletizm Milli Takımı Olimpiyat Kafilesine Ev Sahipliği Yapıyor
Bu içerik 763 kez okundu.
Advert

Olimpiyatlar ve Avrupa vizesi alabilmek için büyük önem taşıyan organizasyonlara Üniversitemizin Milli Takım’a verdiği büyük destekle hazırlanan Türkiye Atletizm Federasyon ekibi,  Üniversitemizde bir araya geldi.

2022 yılı Atletizm Federasyon faaliyet programında yer alan Avrupa şampiyonası, uluslararası müsabakaların ön hazırlık kampı, Olimpik kadronun katılımı ile Üniversitemizde gerçekleşiyor.

Avrupa, dünya, olimpiyat ve uluslararası müsabakalarda yer almak için ön hazırlıklarını yapan, Atletizm Milli Takım Antrenörü ve Kamp Müdürü Şanlıurfalı Cuma Canbek kontrolündeki Milli Takım kafilesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tesislerinde kamp yapıyorlar.

Milli Takım Olimpik Kadro Hazırlık Kampında Türkiye ve dünyanın en iyi 45 atletinin bulunduğu kafilede dünya, Avrupa, olimpiyat şampiyonlarının yanı sıra Avrupa Gençler, Avrupa 10.000 metre şampiyonu, Avrupa 5000 metre şampiyonu,  Avrupa şampiyon kulüpleri, Kros Şampiyonu, 3000 metre Engelli, 2012 Londra Olimpiyatları, 2015 Avrupa Takımlar Şampiyonu, Güney Kore de yapılan 2015 Üniversiteler Arası Dünya Üniversiyat, Beijing’te yapılan 2015 Büyükler Dünya Şampiyonası Finalisti, Amsterdam’da gerçekleşen 2016 Avrupa Büyükler, 2016 Rio Olimpiyatları, Tayvan’daki 2017 Üniversiyat gibi birçok Balkan ve Türkiye Şampiyonasında şampiyonluk elde etmiş atletlerde yer almakta.

Çalışmalarına vakit geçirmeden başlayan Ay-yıldızlı ekip, 28 Şubat’a kadar Beden Eğimi ve Spor Yüksekokulumuzda kamp yaptıktan sonra Dünya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonasına katılmak üzere yola çıkacaklar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ