Advert
Advert

İBRAHİM TATLISES KÜLTÜR MERKEZİ’NDE SONA GELİNDİ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden ve bölgenin sosyal donatı alanı ihtiyacını karşılayacak olan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

İBRAHİM TATLISES KÜLTÜR MERKEZİ’NDE SONA GELİNDİ
Bu içerik 515 kez okundu.
Advert

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, inşaatında sona gelinen İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’ni inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ve teknik ekip ile Karşıyaka Mahallesinde yapımı devam eden İbrahim Tatlıses Kültür Merkezini inceleyen Başkan Canpolat,  çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 “Gençliğe yapılan yatırım, en büyük yatırım” anlayışıyla 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilen İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmalarında sona gelindiği aktarıldı.

Haliliye’nin sosyal donatı alanı ihtiyacını karşılayacak olan projede; kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerin gösterildiği Konferans Salonu, birbirinden lezzetli yemeklerin kazanlarda kaynadığı Gastronomi Merkezi, istihdama yönelik Meslek Edindirme Atölyeleri, Kitap Kafe ve Kütüphane yer alacak

Bölgenin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına katkı sunacak olan İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi, kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ