Advert
Advert

MARKETLERİN PROMOSYON OYUNUNU ZABITA BOZDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, bir markette son kullanma tarihi geçmiş gazlı içecekleri promosyonlu olarak ucuz fiyata satışa sunan işletmeye ceza yazdı.

MARKETLERİN PROMOSYON OYUNUNU ZABITA BOZDU
Bu içerik 518 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, bir markette son kullanma tarihi geçmiş gazlı içecekleri promosyonlu olarak ucuz fiyata satışa sunan işletmeye ceza yazdı. Denetimlerde ele geçirilen tarihi geçmiş içecekler imha edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatı doğrultusunda Zabıta Daire Başkanlığı fahiş fiyat ve halk sağlığına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Tüketici Zabıta Birimi ekipleri tarafından başta zincir ve yerel marketler olmak üzere kentin dört bir tarafında gıda satışı yapan iş yerlerinde hem fiyat hem de son kullanma tarihi geçmiş ürünleri tek tek kontrol ediyor.

Tüketici Zabıta ekipleri denetimler sırasında bir markette son kullanma tarihi geçmiş gazlı içecek tespit etti. Tespit edilen gazlı içeceklerin promosyonlu ürünlerle ucuz fiyata satışa sunulduğunu belirleyen Zabıta ekipleri gazlı içeceklere el koydu.

Market işletmecisine son kullanma tarihi geçmiş ürün satmaktan para cezası kesen ekipler, el koyduğu gazlı içecekleri Büyükşehir Belediyesinin belirlediği alanda imha etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ