Advert
Advert

AKÇAKALE BELEDİYESİ PEKMEZLİ MAHALLESİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

cAkçakale’nin en büyük kırsal mahallesi Pekmezli’de asfalt serimi öncesi stabilize yol çalışmaları başladı. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da çalışmaları yerinde inceledi ve mahalle sakinleriyle buluştu.

AKÇAKALE BELEDİYESİ PEKMEZLİ MAHALLESİ’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR
Bu içerik 757 kez okundu.
Advert

Akçakale’nin en büyük kırsal mahallesi Pekmezli’de asfalt serimi öncesi stabilize yol çalışmaları başladı. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da çalışmaları yerinde inceledi ve mahalle sakinleriyle buluştu.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede merkez kırsal ayrımı gözetmeksizin gece gündüz üst yapı çalışmalarına devam ederek ilçenin yollarını ulaşımda hak edilen seviyeye çıkarıyor.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile kırsal mahalleler tek tek yepyeni yollara kavuşurken ekipler şimdi de ilçenin en büyük kırsal mahallesi olan Pekmezli’de çalışmalara başladı. Mahalle içi sokaklarda asfalt serimi öncesi stabilize yol çalışmaları yapılıyor.

BAŞKAN YALÇINKAYA: ÇALIŞMALAR BU HAFTA BİTECEK

Başkan Yalçınkaya beraberinde Belediye Encümeni İsmail Oldubaş ve Pekmezli Mahalle Muhtarı Ahmet Esmer ile çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplere çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Başkan Yalçınkaya Pekmezli’nin bir cazibe merkezi haline geleceğine dikkat çekerek “Pekmezli Mahallesi Akçakale'nin en büyük mahallesi, önemli bir yer. Buna binaen burayı cazibe merkezi yapacağız. Sağlık ocağıyla, yollarıyla, caddeleriyle, ağaçlarıyla mükemmel bir merkez olacak. Bu gayretle çalışıyoruz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyoruz. Çalışmaları bu hafta bitirmiş olacağız. Burası her şeye layık. İnşallah Akçakale'nin en güzel yeri olacak. Pekmezli halkına bu güzel hizmetlerin hayırlı olmasını Cenabı Hak'tan diliyorum” dedi.

Encümen Oldubaş ve Muhtar Esmer de Başkan Yalçınkaya’ya ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Yalçınkaya daha sonra mahalle sakinleriyle buluştu. Talep ve önerileri dinledikten sonra mahalleden ayrıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.