Advert
Advert

SİVEREK DEVLET HASTANESİNDE BAŞARILI OPERASYON

Siverek Devlet Hastanesi Acil Servise Trafik kazası sonrası gelen hasta Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Hakan ÇETİN tarafından acil grafik ve tomografi çekildikten sonra hastanın Vücudun en büyük eklemi olan kalça ekleminin önemli bir parçası olan ve yük taşıyan çatı görevi yapan asetabulumun kırığı tespit edildi.

SİVEREK DEVLET HASTANESİNDE BAŞARILI OPERASYON
Bu içerik 589 kez okundu.
Advert
Haberin videosu için tıklayın!

Siverek Devlet Hastanesi Acil Servise Trafik kazası sonrası gelen hasta Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Hakan ÇETİN tarafından acil grafik ve tomografi çekildikten sonra hastanın Vücudun en büyük eklemi olan kalça ekleminin önemli bir parçası olan ve yük taşıyan çatı görevi yapan asetabulumun kırığı tespit edildi.Asetabulum kırığı tespit edilen kazazede, ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.
Op. Dr. Hakan ÇETİN, "35 yaşındaki erkek hastamız  trafik kazası sonucu sağ kalçada kırık ve çıkık nedeniyle hastanemize başvurdu. Hastanın fizik muayenesinde sağ kalçada kırıklı-çıkıklı (Asetabulum kırığı ve kalça çıkığı) tespit edildi. Asetabulum ameliyatı ile hastamızın kalçasındaki kırığı düzelttik. Daha sonraki kontrollerde de sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiği tespit edildi. Hastamızın son kontrolünde hasta gayet iyi bir şekilde yol yürüdüğü ve herhangi bir problem yaşanmadığı tarafımızda gözlemlendi.
Siverek devlet hastanemizde bu tip zorlu operasyonların yapıldığını ifade eden ortopedi ve travmatoloji uzmanı Op. Dr. Hakan ÇETİN, Hastalarımızın gönül rahatlığıyla hastanemizi tercih edebileceklerini belirtti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti