Advert
Advert

GENÇLERİN UĞRAK YERİ KARAKÖPRÜ OKUMA EVLERİ

Karaköprü Belediyesi’nin eğitime kazandırdığı okuma evleri sınavlara hazırlanan ve ders çalışan gençlerin uğrak yeri haline geldi. Farklı sınavlara hazırlanan her yaştan öğrenci okuma evlerinde serin ve sessiz ortamda ders çalışıyor.

GENÇLERİN UĞRAK YERİ KARAKÖPRÜ OKUMA EVLERİ
Bu içerik 418 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi’nin eğitime kazandırdığı okuma evleri sınavlara hazırlanan ve ders çalışan gençlerin uğrak yeri haline geldi. Farklı sınavlara hazırlanan her yaştan öğrenci okuma evlerinde serin ve sessiz ortamda ders çalışıyor

Karaköprü Belediyesinin eğitime katkı sağlamak amacıyla ilçeye kazandırdığı okuma evleri ile halk kütüphanesi sınavlara hazırlanan ve sakin bir ortamda ders çalışmak isteyen öğrencilerin uğrak yeri oldu.

Atakent, Esentepe, Seyrantepe ve Doğukent mahallelerindeki okuma evine gelen öğrenciler temiz ve sessiz bir ortamda ders çalışma fırsatı bulurken, bu hizmeti kendilerine sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

ALES, YKS, KPSS, TUS ve YDS gibi sınavlara hazırlanmak için okuma evlerinde ders çalışmayı seçen öğrenciler burada sessiz bir ortamda ders çalışırken, ücretsiz internet hizmetinden de faydalanarak ders videoları izleyebiliyorlar.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ülkenin geleceğini şekillendirecek olan gençlerin eğitiminin önemli olduğuna değinerek bu eğitim sürecine bir nebze katkı sunmak için bu hizmeti verdiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, “Bizim ilk görevimiz tabi ki ilçemizi hizmetle kalkındırmaktır. Ancak bizim geleceğimiz olan gençlere de yatırım yapmamız gerekiyor ki daha iyi nesilleri geleceğe aktaralım. Bu doğrultuda her mahallemize okuma salonu kazandırma hedefimiz var. Esentepe, Seyrantepe, Doğukent ve Atakent mahallelerimizde faaliyete koyduğumuz okuma salonlarında gençlerimiz gelip ders çalışıyor ve sınavlara hazırlanıyor. Onlara serin ve sessiz ortamda ders çalışma imkânı ile ücretsiz internet hizmeti veriyoruz. Tüm öğrencilerimize derslerinde ve sınavlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Okuma evlerinden faydalanan gençler de bu hizmeti için Başkan Baydilli’ye teşekkür ederek sınavlara hazırlanmalarında okuma evlerinin büyük faydasını gördüklerini dile getirdiler.

Karaköprü Belediyesi okuma evleri ve halk kütüphanesi 08.00- 17.00 saatleri arasında gençlere hizmet veriyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ