Advert
Advert

Beyazgül Siverek’te temaslarda bulundu

Her fırsatta saha gezilerini sürdüren, çalışmaları yerinde takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Beyazgül’e Siverek temaslarında STK temsilcileri, muhtarlar, ilgili daire başkanları, birim müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti..

Beyazgül Siverek’te temaslarda bulundu
Bu içerik 672 kez okundu.
Advert

Her fırsatta saha gezilerini sürdüren, çalışmaları yerinde takip eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Beyazgül’e Siverek temaslarında STK temsilcileri, muhtarlar, ilgili daire başkanları, birim müdürleri ve vatandaşlar eşlik etti.
Siverek ilçesine yapılan ve yapılacak olan yatırım ve hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda değerlendirmelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek’in sorunlarını bildiklerini ve bu yönde çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirterek Siverek’e yapılan yatırımlara değindi. Beyazgül, Siverek ilçesinin içme suyu sorunu için de var güçleriyle çalıştıklarını, ilçenin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında belediye başkanları ve muhtarlarla sürekli dirsek teması halinde olduklarını ifade etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.