Advert
Advert

KURBAN KESİM ALANLARINDA DEZENFEKSİYON MESAİSİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla kesim yapılan alanlarda başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

KURBAN KESİM ALANLARINDA DEZENFEKSİYON MESAİSİ
Bu içerik 546 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekiplerince Kurban Bayramı nedeniyle kesim yapılan alanlarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını periyodik olarak sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan dezenfeksiyon mesaisi gece saatlerine kadar devam ediyor.

 

Kent genelinde kurban kalıntılarından oluşabilecek sağlık sorunlarının önüne geçmek ve kötü kokuyu önlemek amacıyla vatandaşların sağlığını ön planda tutan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kurban kesim alanlarında yapılan kesimlerin ardından alanı, çöp konteynerlerini ve çevreyi detaylı bir şekilde dezenfekte etti.

 

Karasinek ve sivrisinek gibi vektörlerin oluşumunun önüne geçilmesi ve vatandaşların keyifli bir bayram geçirmesi için ilaçlama çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşları da atıklarını çevrede bırakmama, çöp konteynerlerine atma konusunda uyardı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ