Advert
Advert

SÜLEYMAN ŞAH GENÇLİK MERKEZİ YÜKSELİYOR.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere yapım çalışmalarına başlanılan toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleyman Şah Gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.

SÜLEYMAN ŞAH GENÇLİK MERKEZİ YÜKSELİYOR.
Bu içerik 705 kez okundu.
Advert

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençliğinin hizmetine sunulmak üzere yapım çalışmalarına başlanılan toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleyman Şah Gençlik merkezinde incelemelerde bulundu. Eyyübiye Belediyesi, ilçe gençliğinin hizmetine sunmak üzere toplam 4 kattan oluşan 2200 metre karelik alanı kapsayan Süleymanşah Gençlik Merkezinin temelini geçtiğimiz aylarda atmıştı. İçerisinde; bilgisayar, resim, el sanatları, halk oyunları, bilişim, müzik, ahşap oymacılığı, hat sanatı, kütüphane, konferans salonu, spor salonu ve çevre birimleri bulunan 2200 metre karelik alanı kapsayan ve toplamda 4 kattan oluşan Süleymanşah Gençlik merkeziyapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak’la birlikte inceleyen Başkan Kuş, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Merkezin kısa süre içinde ilçe gençliğinin hizmetine sunulacağını belirten Başkan Kuş,” İlçe gençliğine hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” Dedi.

Merkezi inceleme esnasında açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,” Süleyman Şah Mahallemizdeyiz. Yaklaşık bir ay önce temelini atmış olduğumuz Süleyman Şah gençlik Merkezinin incelemelerinde bulunduk, denetlememizde bulunduk. Gençlik Merkezimiz çok şükür hızlı bir şekilde yükseliyor. Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Eyyübiye İlçemizin gençlerini önemsiyor ve Eyyübiye gençleri için çalışıyoruz. Burası belki ilk ama görev süremiz içerisinde Eyyübiye İlçemize gençlik merkezlerimizin sayısını inşallah arttıracağız ve Eyyübiye’li gençlerimize hizmet edeceğiz. Ben buradan bütün gençlerimize selam ediyor, dualarını bekliyorum.” Şeklinde konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.