Advert
Advert

Bebek Ölümlerini Azaltmaya Yönelik Eğitimlere Devam Ediliyor.

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda Harran Üniversitesi Sağlık Başkanlığında Fakültesi işbirliği ile İlimiz bebek ölümlerini önlemeye yönelik 8 haftalık Yenidoğan Hemşireliği Eğitim programı düzenlendi.

Bebek Ölümlerini Azaltmaya Yönelik Eğitimlere Devam Ediliyor.
Bu içerik 1673 kez okundu.
Advert

 Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda Harran Üniversitesi Sağlık Başkanlığında Fakültesi işbirliği ile İlimiz bebek ölümlerini önlemeye yönelik 8 haftalık Yenidoğan Hemşireliği Eğitim programı düzenlendi. Eğitim sonrası kapanış konuşmasında İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. Emre ERKUŞ, İlimiz bebek ölümlerini önlemeye yönelik Yenidoğan Hemşireliği Eğitim programına olan yoğun ilgi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu program ümit ediyorum ki tüm katılımcılara ve Sağlık çalışanlarımızın bilgi ve tecrübesine katkıda bulunarak, bebek ölümlerin en aza indirilmesine vesile olur dedi. Eğitim sonrası İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. M. Emre ERKUŞ ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üys. Abdullah SOLMAZ tarafından Seminere katılarak destek veren eğitimcilere plaket takdim edildi. 
19:48
Bebek Ölümlerini Azaltmaya Yönelik Eğitimlere Devam Ediliyor. Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi işbirliği ile İlimiz bebek ölümlerini önlemeye yönelik 8 haftalık Yenidoğan Hemşireliği Eğitim programı düzenlendi. Eğitim sonrası kapanış konuşmasında İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. Emre ERKUŞ, İlimiz bebek ölümlerini önlemeye yönelik Yenidoğan Hemşireliği Eğitim programına olan yoğun ilgi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu program ümit ediyorum ki tüm katılımcılara ve Sağlık çalışanlarımızın bilgi ve tecrübesine katkıda bulunarak, bebek ölümlerin en aza indirilmesine vesile olur dedi. Eğitim sonrası İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. M. Emre ERKUŞ ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üys. Abdullah SOLMAZ tarafından Seminere katılarak destek veren eğitimcilere plaket takdim edildi. 

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti