Advert
Advert

AYDINLIK VE KILIÇDAROĞLU SULAMA BİRLİKLERİ İÇİN GÖRÜŞTÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, sulama birliklerinin 2021 yılı için açıkladığı fahiş fiyatlar konusunda geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi vermişti.

AYDINLIK VE KILIÇDAROĞLU SULAMA BİRLİKLERİ İÇİN GÖRÜŞTÜ
Bu içerik 2163 kez okundu.
Advert

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, sulama birliklerinin 2021 yılı için açıkladığı fahiş fiyatlar konusunda geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi vermişti. Soru önergesinin çiftçi nezdinde ses getirdiğini belirten Aydınlık, “biz soru önergemizle Sayın Bakan’a hem düşüncelerimizi hem önerilerimizi hem de sorularımızı yöneltmiş olduk, inşallah ilerleyen günlerde bu konuyla alakalı yeni gelişmelerde yaşanır diye umut ediyorum. Tabi bu konuyla Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yakından ilgileniyor o nedenle Sayın Genel Başkanımızla sulama birlikleri hakkındaki raporumuzu, soru önergemizi ve fiyat listesini paylaştık” diyerek sözlerine devam etti.

SÖZÜMÜZ VAR; TEKRAR KAMULAŞTIRACAĞIZ

Çiftçinin DSİ ve elektrik dağıtım şirketi arasında can çekiştiğini söyleyen Aydınlık, “çiftçimizin hali perişan; bir yandan DSİ sulama birlikleri aracılığıyla yükleniyor, bir yandan elektrik dağıtım şirketi çiftçinin resmen kanını emiyor. Şanlıurfa’da ne yazık ki durum her gün kötüleşiyor ama Allah’ın izniyle Millet İttifakı’nın iktidarında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu söz verdi; elektrik dağıtım işini yeniden kamulaştıracağız, çiftçimizi bu durumdan kurtaracağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.