Advert
Advert

KARAKÖPRÜ’DE ÖNEMLİ YATIRIMIN TEMELİ ATILDI

Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandıracağı yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temel atma programı gerçekleştirildi. 6 bin metrekare alandaki kapalı yüzme havuzunun 10 ay içerisinde hizmete gireceği belirtildi

KARAKÖPRÜ’DE ÖNEMLİ YATIRIMIN TEMELİ ATILDI
Bu içerik 2230 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi ilçeye kazandıracağı önemli bir hizmetin daha temelini attı. Doğukent Mahallesine kazandırılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temel atma programı gerçekleştirildi.

 

Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatı üyeleri katılım gösterdi.

 

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, söz verdikleri bir hizmeti daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, “Karaköprü ilçemiz her geçen gelişen ve büyüyen bir ilçe. Biz de ilçemize yeni hizmetler kazandırmak, geliştirmek için çalışıyoruz.

Seçim döneminde ilçemizde bir eksiklik olan yüzme havuzu sözünü vermiştik. Bugün de çok şükür gençlerimiz için Doğukent Mahallemizde 6 bin metrekare alan üzerinde yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyoruz.  Havuzumuz inşallah 10 ay sonra tamamlanacak ve açılışını gerçekleştireceğiz. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

AK Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de Karaköprü’ de önemli yatırımlara imza atıldığının altını çizerek, “Karaköprü her yıl nüfusunu katlıyor, bunu karşılamak için önemli yatırımlar yapılıyor. Bugün de Karaköprü Belediyemizin ilçeye kazandıracağı yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyoruz. Metin Başkanımı ve ekibini tebrik ediyorum, Karaköprü’ ye hizmetler devam edecek” dedi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan da temel atma töreninin hayırlı olmasını dileyerek yapılan hizmetin öneminden bahsetti.

Doğukent mahallesine kazandırılacak olan kapalı yüzme havuzu bin metrekaresi kapalı, 5 bin metrekaresi de açık olmak üzere 6 bin metrekare üzerinde yapılacak. Açık alanda yeşil alan, fitness ve oyun grupları da bulunacak.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.