Advert
Advert

Karaköprü kırsalına yatırımlar sürüyor

Karaköprü Belediyesi kırsal alanlarda yatırımlarını sürdürüyor. Sayburç kırsal mahallesine kazandırılan çok amaçlı salon tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi..

Karaköprü kırsalına yatırımlar sürüyor
Bu içerik 1433 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi kırsal alanlarda yatırımlarını sürdürüyor. Sayburç kırsal mahallesine kazandırılan çok amaçlı salon tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi.
Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ’Kırsalı merkezden ayırmadan hizmet götüreceğiz’ sözüyle kırsal mahallelere önemli yatırımlar yapılıyor. Sayburç Kırsal Mahallesine yapılan çok amaçlı salon tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Köy odası şeklinde tasarlanan çok amaçlı salonda kırsal mahalledeki vatandaşlar düğün, nişan, taziye, toplantı, misafir ağırlama gibi etkinliklerini gerçekleştirirken, içerisindeki kitaplıktan çocuklar kitap alıp okuyabilecek.
Baydilli, hedeflerinin çok amaçlı salon olmayan kırsal mahalleye çok amaçlı salon kazandırmak olduğunu ifade ederken, birçok mahalleye çok amaçlı salon kazandırıldığını ve kalanların da yer tespitinin ardından ihale edileceğinin altını çizdi.
Sayburç mahallesine kazandırılan çok amaçlı salon pandemi tedbirleri nedeniyle kapalı tutulurken, kısıtlamaların kaldırılmasının ardından açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunulacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.
Sağlığa Adanmış 25 yıla plaket.