Advert
Advert

HARRAN ÜNİVERSİTESİNE 2 DEKAN ATANDI

Harran Üniverisitesi Tıp Fakültesine iki önemli atama yapıldı. Yapılan atamalarda Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Halil Çiftçi Tıp Fakültesi Dekanlığına ve Ortopedi Travmatoloji ana bilim dalı Başkanı Prof.Dr. Mehmet Akif Altay ise Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığına getirildi.

HARRAN ÜNİVERSİTESİNE 2 DEKAN ATANDI
Bu içerik 3795 kez okundu.
Advert

PROF.DR. MEHMET AKİF ALTAY  KİMDİR?
Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş’un başhekimlikten istifa etmesinin ardından bu göreve Prof.Dr. Mehmet Akif Altay getirilmişti.  Altay, 1971 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1994 yılında Tıp doktorluğu eğitimini 2001 yılında da Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını tamamladı. 2001-2004 yılları arasında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesinde Uzman Doktor olarak çalıştı. 2009 yılında Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim dalına yardımcı Doçent olarak atandı. 2013 yılında girdiği doçentlik sınavını başararak Doçent unvanı alan Mehmet Akif Altay, iyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

PROF.DR.HALİL ÇİFTÇİ KİMDİR
1967 Yılında dünyaya gelen Halil Çiftçi, lisans eğitimini Dicle Üniversitesi’nde tamamladı. Harran Üniversitesi’nde kariyerini sürdüren ve profesörlük unvanını elde eden Çiftçi, Üroloji Anabilim Dalında görev yapıyor. Çok sayıda teze sahip olan Çiftçi’nin, Türk Tabipler Birliği, Türk Üroloji Derneği, Türk Androloji Derneği,  İnkontinans Derneği, Endoüroloji Derneği ve Avrasya Üroloji Derneği üyeliği bulunuyor.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti