Advert
Advert

ŞANLIURFA’YI VE OCAKBAŞI LEZZETLERİNİ DÜNYAYA TANITIYOR

Şanlıurfa’nın Meşhur lezzetlerini tüketiciye sunan Sembol Ocakbaşı Bölgenin Kültürel ve Turizm zenginliklerini Urfa mutfağı ile birleştiriyor.

ŞANLIURFA’YI VE OCAKBAŞI LEZZETLERİNİ DÜNYAYA TANITIYOR
Bu içerik 2312 kez okundu.
Advert

Sosyal Medyada binlerce takipçisine turistik mekânlarda Şanlıurfa’ya özgü yemekleri tanıtan firma Urfa kültürünü de gündeme getiriyor.

“Akıllı ol ciğerimi ye” sloganına yeni bir slogan daha ekleyen Sembol Ocakbaşı “eyyi değil eyyioğlu eyyi” söylemiyle yeni bir çığır açtı. Şanlıurfa’daki 3 şubesi ve İstanbul Ataşehir’deki şubesi bir çok ünlünün uğrak mekanı oldu. Meşhurlara “eyyi değil eyyioğlu eyyi” sloganını benimseten firma sosyal medya platformlarında da takipçilerin merak konusu oldu. İnstagram ve Tiktok da fenomen olan Yusuf Güçtekin yaptığı açıklamada “Şanlıurfa’nın kültürünü ve mutfağını dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını” söyledi.

Takaron Vadisi, Halfeti, Balıklıgöl, Germüş, Kapadokya, Nemrut ve Birecik gibi turistik mekanlarda ocakbaşı atmosferini takipleçileriyle paylaşan firma şıllık, çiğköfte, ciğer kebabı, lahmacun, aşure gibi yöresel lezzetleri tanıtarak Şanlıurfa yemeklerini marka haline getirmeyi başardı.

@sembolocakbasiipekyol sosyal medya hesabında bir çok urfa yemeğini ve lezzetini izleyen takipçiler urfa mutfağına hayranlıklarını mesajlar ile paylaşmaya devam ediyorlar.

SEMBOL OCAKBAŞI kebap
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ