Advert
Advert

BAŞKAN BAYDİLLİ: "İLÇEMİZİ KALKINDIRMAK İÇİN HER ZAMAN SAHADAYIZ"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezerek çalışmaları incelemeye ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Baydilli ilçeyi kalkındırmak ve güzelleştirmek için her zaman ekipleriyle birlikte sahada çalıştıklarını kaydetti.

BAŞKAN BAYDİLLİ:
Bu içerik 2003 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezmeye devam ediyor. Sabah gezilerinin yanı sıra fırsat buldukça sahada çalışmaları inceleyen Başkan Baydilli, vatandaşlarla da buluşarak taleplerini dinliyor.

 

 Önceki gün Atakent, Esentepe ve Akbayır mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Baydilli mahallelerde bir süre yürüyerek parklarda oturan vatandaşlar ve çocuklarla da bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyerek not alan Başkan Baydilli, çocukların fotoğraf çekinme talebini de geri çevirmedi.

 Başkan Baydilli saha gezileriyle ilgili yaptığı açıklamada Karaköprü'yü burada yaşayan vatandaşlara layık bir ilçe oluşturmak için çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Başkan  yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve ekiplerimizle her zaman sahadayız ve çalışıyoruz. İlçemizi kalkındırmak için yeni yollar, parklar, hizmetler yapıyoruz. Ben de her fırsatta sahada incelemeler yapıyorum, vatandaşlarımızla buluşup kendilerini dinliyorum, sorunların çözümü noktasında ilgili birime aktarıyorum.

Biz ilçemizi daha güzel bir hale getirmek, kalkındırmak için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Tüm projelerimizi, hizmetlerimizi bu yönde planlayıp gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

 

Başkan Baydilli saha ziyaretinde Atakent Mahalle Muhtarı Hasan Gümük'ü de ziyaret ederek mahallede yapılan çalışmalar hakkında istişare gerçekleştirdi.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ