Advert
Advert

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa’da merkez ve kırsal mahallelerde alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturma hedefi ile hizmetlerini sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, fizibilite çalışmaları tamamlanan mahallelerde kanalizasyon deşarj sorununu ortadan kaldırıyor

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bu içerik 5350 kez okundu.
Advert

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün göreve gelmesi ile birlikte altyapı yatırımlarına ağırlık veren ŞUSKİ ekipleri merkez ve kırsal ayrımı gözetmeden her vatandaşa aynı oranda hizmet götürme anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor.

 

ŞUSKİ ekipleri bu kapsamda Karaköprü ilçesindeki Hamurkesen ve Pınarbaşı Mahalleleri ile Akziyaret arasındaki kanalizasyon deşarj sorununa çözüm bulmak için 4 bin 800 metrelik altyapı çalışmalarına başladı.

 

Fizibilite ve proje çalışmasının tamamlanmasının ardından sahada uygulamaya geçen ekipler, 4 bin 800 metrelik mesafeyi kapsayan güzergâhta personeller, iş makinaları ile özverili çalışmalarına devam ediyor.

 

Mahallelerinde yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Beyazgül’e, ŞUSKİ ekiplerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Mahmut Badıllı sorunlarının gerçekleştirilen çalışmalarla çözüme kavuştuğunu aktardı.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ