Advert
Advert

Kırsal mahallelerde hummalı yol çalışmaları sürüyor

Siverek Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı mahalle içi yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kırsal mahallelerde hummalı yol çalışmaları sürüyor
Bu içerik 2237 kez okundu.
Advert

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla harekete geçen ekipler, elverişli devam eden mevsimi ve güneşli havaları değerlendirmeye devam ediyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce başlatılan kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmaları kapsamında Dönemeç mahallesinde yürütülen çalışmalar tamamlandı.

Öte yandan Karacadağ Karakolunda güvenlik güçlerinin emniyeti ve yol güvenliğinin sağlanması amacıyla moloz ve kayaların kaldırılmasının ardından ekiplerce stabilize yol yapım çalışmasına başlandı.

Kırsal Karabahçe mahallesinde yapılan çalışma sonucu belirlenen malzeme ocağından temin edilen malzeme, yolları olmayan çevre mahallelere taşınmaya başladı.

Yol hizmetinin daha hızlı ve seri bir şekilde gitmesi için çalışma yürüten kırsal ekipleri, iş makineleriyle çıkarılan stabilize malzemeyi araçlarla yolları bozulan ve deforme olan mahallelere taşıyarak mahalle sakinlerinin yol sorununu çözüyor.

Kırsal mahallelerde yol sorununu çözmeye devam ettiklerini belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Kenan Aslanparçası, “Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatı doğrultusunda başta aciliyet arz eden kırsal mahallelerimiz olmak üzere farklı alanlarda çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda yaklaşık bir hafta çalışma yaptığımız Dönemeç’te mahalle içi yolların tamamını bitirerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunduk. Farklı mahallelerde de aynı türde çalışmaları yürüten ekiplerimiz, mahalle sakinlerini kış aylarında çamurdan yaz aylarında ise tozdan kurtarıyor. Çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Mahalle içi yolları tamamlanan mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ