Advert
Advert

SANAT ATÖLYESİ İLE ÇOCUKLAR HAYAL GÜCÜNÜ GELİŞTİRİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘’Her Yerde Sanat’’ sloganı ile çocukların hayal gücünün gelişimine katkıda bulunmak ve el becerilerini geliştirebilmelerini sağlamak adına bir alışveriş merkezinde kurduğu sanat atölyesinde verilen kurslar çocukların beğenisini kazandı.

SANAT ATÖLYESİ İLE ÇOCUKLAR HAYAL GÜCÜNÜ  GELİŞTİRİYOR
Bu içerik 4644 kez okundu.
Advert

Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında alışveriş merkezi içerisinde hayata geçirilen sanat atölyesine ebeveynleri ile gelen çocuklar alanında uzman öğreticiler tarafından sunulan, çeşitli sanat dallarını içeren eğitimleri uygulamalı olarak deneme şansı buluyor.

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 10’ar kişilik gruplar halinde atölyeye alınan çocuklara maske ve mesafe kuralı uyarısının ardından Ahşap Oymacılığı, Çinicilik, Ebru, Hüsn-i Hat, Tezhip ve Resim gibi sanat dallarında kurslar veriliyor.

 

SANATLA İÇ İÇE BİR NESİL YETİŞİYOR

 

Hayal güçlerini kullanarak ellerine aldıkları fırça ile suya resim çizerek Ebru sanatını icra eden ve toprağı işleyerek Çinicilik sanatını öğrenen çocuklar sanat atölyesindeki sanat kursları ile hem eğlendiklerini hem de öğrendiklerini dile getirdi.

 

 

sanat
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Bayram Trafiği Hususunda Uyardı
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti
İl Sağlık Müdürü Solmaz Halfeti de ki Sağlık tesislerini ziyaret etti