Advert
Advert

KARAKÖPRÜ KIRSALINA 17. SENTETİK ÇİM SAHA KAZANDIRILDI

Karaköprü Belediyesi kırsalda yaşayan gençler için spor yatırımlarını sürdürürken, Kızılburç kırsal mahallesine kazandırdığı sentetik çim saha ile birlikte kırsaldaki 17. sentetik çim sahayı hizmete sundu

KARAKÖPRÜ KIRSALINA 17. SENTETİK ÇİM SAHA KAZANDIRILDI
Bu içerik 6400 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelere en iyi hizmeti götürme adına çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Metin Baydilli kırsal mahallelerin kalkınmasına önem verirken, kırsalda rutin çalışmaların dışında gençler için de yatırımlar yapılmasını sağlıyor.

 

Kırsaldaki gençlerin spor yapabileceği ortam sağlamak için özellikle çevre mahallelerdeki gençlerin de faydalanması için toplu taşımalı eğitimin olduğu mahallelere sentetik çim saha kazandıran Karaköprü Belediyesi, Kızılburç kırsal mahallesi ile birlikte 17. kırsal mahallede sentetik çim saha inşa edip hizmete sundu.

 

86 kırsal mahalle ve 90 mezranın tümüne dokunarak hizmet götürdüklerini kaydeden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsalı kalkındırmak ve hizmetin en iyisini sunmak için çalıştıklarını dile getirdi.

 

Başkan Baydilli, "Kırsal mahallelerimize değer veriyoruz, hizmet götürüyoruz. Buradaki gençlerin spor yapması, sporla kaynaşması için sentetik çim sahalar inşa ediyoruz. Şu ana kadar toplu taşımalı eğitimin olduğu tüm mahallelerimize sentetik çim saha kazandırdık.

Bunun dışında da talebe göre nüfusu fazla olan mahallelerimize de sahalar yapıyoruz. 17 kırsal mahallemizde yaptığımız sahalarda gençler, çocuklar çamura saplanmadan, taşa takılmadan top oynayabilir, spor yapabilir. Sentetik çim sahamız Kızılburç mahallemize ve çevre mahallelerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ