Advert
Advert

Vali Erin Suruç’ta kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Kültür ve Turizm Bakanlığı, valilik ve Suruç Belediyesi işbirliğinde yapımı devam eden kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu..

Vali Erin Suruç’ta kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu
Bu içerik 6508 kez okundu.
Advert

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Kültür ve Turizm Bakanlığı, valilik ve Suruç Belediyesi işbirliğinde yapımı devam eden kütüphane inşaatında incelemelerde bulundu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şanlıurfa Valiliği ve Suruç Belediye Başkanlığı işbirliğinde yapımı devam eden kütüphane inşaatında incelemelerde bulunan Vali Erin, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Erin daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara korona virüs tedbirlerine riayet etmeleri, maske, mesafe ve temizlik tedbirlerinden taviz vermemeleri tavsiyesinde bulunan Erin, kendisine iletilen sorun ve talepleri anında yetkililere iletti. Sokaktan hurda ve kağıt toplayarak ailesinin geçimine katkıda bulunmaya çalışan bir çocukla sohbet eden Erin, babasının hasta olduğunu ve kendisinin de okula gitmeyerek iki yıldır sokaklarda çalıştığını belirten çocukla ilgilenilmesi için talimat verdi.
Akşam saatlerine kadar esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam eden Erin, Suruç Belediyesini ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ