Advert
Advert

KARAKÖPRÜ'DE KAPALI YÜZME HAVUZU ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandıracağı ve Başkan Metin Baydilli'nin geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği 6 bin metrekare alanda yapılacak olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için çalışmalar başladı.

KARAKÖPRÜ'DE KAPALI YÜZME HAVUZU ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Bu içerik 1710 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi ilçeye önemli bir hizmet daha kazandırmak için çalışmalara başladı. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için çalışmalar başladı.

 

Doğukent Mahallesinde yapılacak olan havuzun çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Baydilli herhangi bir aksaklık yaşanmadan yoğun bir tempoyla çalışılmasını ve 14 ay gibi bir sürede tamamlanması için talimat verdi.

 

Bu havuzun vatandaşlar tarafından çokça talep edildiğini ifade eden Başkan Baydilli, vatandaşların taleplerine karşılık vermek, ilçeye bir yüzme havuzu kazandırmak için bu projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti.

 

Başkan Baydilli, "Kapalı yüzme havuzumuzun çalışmalarına hayırlısıyla başladık. Biz de yapılan çalışmaları incelemek, görmek için burayı ziyaret ettik ve bilgi aldık. İnşallah 14 ayda tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Kapalı yüzme havuzumuz ilçemize ve Doğukent mahallemize hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

 

Doğukent mahallesine kazandırılacak olan kapalı yüzme havuzu bin metrekaresi kapalı, 5 bin metrekaresi de açık olmak üzere 6 bin metrekare üzerinde yapılacak. Açık alanda yeşil alan, fitness ve oyun grupları da bulunacak.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ