Advert
Advert

Karaköprü Belediyesi ile Kızılay’dan gıda yardımı

Karaköprü Belediyesi ile Kızılay arasında ihtiyaç sahibi ailelere daha fazla gıda yardımı ulaşması için işbirliği protokolü imzalandı..

Karaköprü Belediyesi ile Kızılay’dan gıda yardımı
Bu içerik 1660 kez okundu.
Advert

Karaköprü Belediyesi ile Kızılay arasında ihtiyaç sahibi ailelere daha fazla gıda yardımı ulaşması için işbirliği protokolü imzalandı.
Karaköprü Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanması için faaliyete geçirdiği sosyal marketin kapsamını artırmak ve daha fazla aileye yardım ulaştırmak adına Türkiye Kızılay Derneği ile işbirliği protokolü imzaladı. Karaköprü Belediyesi adına protokolü Başkan Metin Baydilli imzalarken, Türkiye Kızılay Derneği Karaköprü Şube Başkanlığını temsilen de Avukat Osman Aslan imzaladı.
Yapılan protokol ile gıda bankacılığı kapsamında Karaköprü Belediyesi Sosyal Market aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelere daha fazla gıda yardımı yapılması ve ihtiyaç sahiplerinin belirlenip ulaşılması sağlanacak.
İşbirliği protokolü ile ilgili bir açıklama yapan Baydilli, bu protokol ile daha fazla ihtiyaç sahibinin gıda ihtiyacının giderileceğini ve sosyal marketin daha kapsamlı hale geleceğini belirterek, "Türkiye Kızılayı ile güzel bir işbirliği adımı attık. Bu işbirliği ile geçtiğimiz aylarda faaliyete geçirdiğimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faydalandığı sosyal marketimiz daha etkin hale gelecek. Gıda bankasından daha fazla gıda temini yapılarak daha fazla insana ulaştırılacak. Bu işbirliği protokolünden dolayı Türkiye Kızılay Derneği Karaköprü Şubesine çok teşekkür ediyorum, işbirliğimiz hayırlı olsun" diye konuştu.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ