Advert
Advert

MEHMETÇİK MAHALLESİNE 9 BİN METREKARELİK PARK

Karaköprü Belediyesinin Mehmetçik Mahallesine kazandırdığı 9 bin metrekare alana sahip parkta sona gelinirken, kısa süre sonra vatandaşların hizmetine sunulacak.

MEHMETÇİK MAHALLESİNE 9 BİN METREKARELİK PARK
Bu içerik 1729 kez okundu.
Advert

Değişen ve hızla büyüyen Karaköprü'de vatandaşların daha fazla yaşam alanına kavuşması adına yeni parklar kazandıran Karaköprü Belediyesi, Mehmetçik Mahallesinde yeşil alan ihtiyacını karşılamak üzere yapımına başladığı 9 bin metrekarelik yeni parkı hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Peyzaj çalışmaları tamamlanan parkta oyun ve oturma gruplarının montajı da yapılırken, kalan çalışmalar da tamamlandıktan sonra vatandaşların ve çocukların hizmetine sunulacak.

Mehmetçik'te yaşayan vatandaşların yeşil alan ve yaşam alanı ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayacak olan parkın içerisinde çocuk oyun grupları, yürüyüş yolu, fitness grupları, oyun sahaları ile kamelyalar bulunuyor.

Karaköprü'nün çok daha fazla yeşil alana, yaşam alanına ihtiyaç duyduğuna değinen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, son 5 yılda çok ciddi bir oranda yeşil alanı ilçeye kazandırdıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Karaköprü ilçemiz malumdur ki konutlaşma bölgesi olduğundan betonarme yapılar her geçen gün artmaktadır. Biz de tamamen betonarme bir ilçe oluşmasını engellemek adına yeşil alanlar da kazandırarak ilçenin nefes almasını sağlıyoruz. 5 yıldır çok önemli yeşil alanları ilçemize kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz.

Mehmetçik Mahallemizde vatandaşlarımızın da talebiyle bir yeşil alan, oyun parkı eksikliğini gidermek adına 9 bin metrekare alanda bir park yapımına başladık ve çalışmalarda son aşamaya geldik. İnşallah kısa süre içinde bu parkımızı mahallemizdeki vatandaşlarımızın ve çocukların hizmetine sunacağız. Parkımızın kısa sürede tamamlanmasında emeği geçen yüklenici firmaya ve Park Bahçeler Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum. Parkımız Mehmetçik Mahallemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Seyrantepe, Batıkent ve Doğukent mahallelerinde de yeni park çalışmaları devam ediyor.

Karaköprü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TENEKECİ MAHMUT MEZARI BAŞINDA ANILDI
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ
TÜRKİYE EN KİLOLU AVRUPA ÜLKESİ